Berķim simpātijas pret «Vecmāmiņa 2013» finālisti (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Ir noslēdzies piecu nedēļu konkursmaratons «Vecmāmiņa 2013», uzvaras laurus plūca Ikšķiles iedzīvotāja Lolita Aleksejenko. Finālā uzmanību piesaistīja grupas «Blitze» solists Arvīds Berķis, kurš īpaši fanoja par vienu no vecmāmiņām; kā izrādās, tā ir puiša mamma Aija Korneta.

Mūziķis priecājas, ka viņa mamma ieguva titulu «Vecmāmiņa Šarms 2013», kā arī trešo vietu.

Foto: No personiskā arhīva

«Mamma piedalījās šajā konkursā, jo tā bija gan manas māsas Marijas, gan mana iniciatīva. Pasākums pats par sevi ir ieguvums, un kā Elita Drāke, pati konkursa īpašniece, teikusi - vecmāmiņas vajag izkustināt un bieži vien par viņām tiek aizmirsts. Tāpēc šis pasākums, manuprāt, ir lielisks,» skaidro Arvīds.

Arvīds uzskata, ka gan mammas, gan vecmāmiņas mums vienmēr būs blakus un viņas nevajadzētu aizmirst, bet šādi pasākumi popularizē un saliedē ģimenes.

Foto: Santa Sergejeva

«Dažām vecmāmiņām konkurss varētu, tā sakot, iedot otro elpu, grūdienu dzīvē, arī manējai,» priecājas Arvīds.

Puisis mammai sagatavoties konkursam palīdzējis pavisam nedaudz - iedrošinājis, pakritizējis un dāvinājis jaunu dziesmu «Laimes zeme».

«Manu dziesmu viņa arī izmantoja savā priekšnesumā, kur, dziesmai fonā skanot, viņa rādīja smilšu kino. Smilšu kino izveidi mamma speciāli mācījās šos pāris mēnešus, lai rādītu īpašu priekšnesumu finālā,» ar mammu lepojas Arvīds.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu