Sievietes paziņojušas, ka viņām bijušas intīmas attiecības ar Klārksones vīru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Kellija Klārksone pagājušajā mēnesī apprecējās, bet jau klīst baumas, ka viņas jaunais vīrs sievieti krāpj un viņam tā vajadzīga, lai būtu kāds, kas pieskata un rūpējas par viņa bērniem.

Brendons Blakstoks veselu nedēļu neko neatbildēja uz baumām par krāpšanu, bet ceturdienas vakarā portālā «Twitter» atbildējis saviem apmelotājiem, ka nav gaidījis, ka tik tālu var aiziet cilvēka apmelošana un skaudība.

Vīrietis uzsver, ka mīl savu sievu un uz citām sievietēm pat neskatās, visa viņa uzmanība pieder viņa mīļotajai un viņš jūtas laimīgs, ka tieši viņu Klārksone izvēlējusies par savu vīru.

Baumas parādījušās, kad divas anonīmas sievietes presei pastāstījušas, ka ir gulējušas ar Brendonu periodā, kad viņš jau bija kopā ar Klārksoni, viena no sievietēm apgalvo, ka gaida bērnu no vīrieša.

Pati Kellija Klārksone netic sieviešu izplatītajām baumām, turklāt vēl piemetina, ka viena no viņām bija dziedātājas asistente, līdz viņa to atlaidusi no darba. Tāpēc arī sievietei ir personīgas bildes, kurās redzams viņas vīrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu