Kino rullītis: «Muppets Most Wanted» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tīmeklī nonācis jauns «Muppets Most Wanted» reklāmas rullītis, kurā sniegts ieskats 2014. gada 28. martā gaidāmajā filmā. Jaunā filma sekos 2011. gada «The Muppets», kas ieguva vienu «Oskara» balvu par tituldziesmu «Man or Muppet», kuras autors ir viens no muzikālās komēdijas seriāla «Flight of the Conchords» veidotājiem Brets Makenzijs (Bret McKenzie).

Jaunajā filmā spēlē filmas «The Invention of Lying» zvaigzne - britu komiķis Rikijs Džerveiss (Ricky Gervais), amerikāņu komiķe Tīna Feja (Tina Fey) un seriāla «Modern Family» zvaigzne Tajs Barels (Ty Burrell).

Spriežot pēc rullīša, filmas sižets apspēlē divu Kermitu (slavenā zaļā varde) starpgadījumu, proti, slavenais Kermits tiek sajaukts ar līdzīga izskata vardi - noziedznieku Konstantīnu.

Filmā tiks iekļauta jauna Makenzija dziesma, kuru izpildīs pats Džerveiss. Viņš komentē: «Rikijs Džerveiss dzied kopā ar zaļo vardīti, un tas ir fantastiski, jo, nezinu, vai jums zināms šis fakts, bet Džerveiss 80. gados bijis dziedātājs. Viņš muzicēja īsu laiku eksistējošā «jaunā viļņa» grupā «Seona Dancing» (skat. video). Viņam ir lieliska balss. Tas vienmēr ir labi, ja aktieris pats dzied savā īstajā balsī.»

Atgādinām, ka filma balstās uz slavenā «The Muppet Show» tēliem. Pirmo reizi leļļu šovs televīzijas ekrānos nonāca 1950. gados, bet 2011. gada muzikālā filma ar Eimiju Adamsu (Amy Adams) un Džeisonu Sīgelu (Jason Segel) galvenajās lomās, apliecināja, ka arī mūsdienās lelles spēj pulcēt pilnus kinoteātrus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu