Foto: Hjū Džekmenam atklāts ādas vēzis (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Šokējošais ārsta paziņojums izsitis aktieri Hjū Džekmenu no sliedēm. Šī ir reize, kad aktiera sieva pavisam noteikti nevēlējās, lai viņas izteiktā frāze – es taču tā teicu - būtu patiesa.

Aktierim Hjū Džekmenam uz deguna bija dzimumzīmītei līdzīgs, maziņš pleķītis, kurš ar laiku kļuva lielāks un lielāks. Džekmena sieva, ar kuru viņš kopā ir jau septiņpadsmit gadus, jau vairākus gadus mudināja vīru apmeklēt ārstu, bet bez rezultāta. Sieva uztraucās, ka, neejot pie ārsta, mīļotais iedzīvosies ādas vēzī.

Foto: Instagram

Aktieris ievietojis portālā «Instagram» savu fotogrāfiju un pierakstījis klāt, ka viņam atklāts ādas vēzis, lai citi nav tik stulbi kā viņš un iet pārbaudīt šādus mazus punktiņus, kuri aug un paliek lielāki. Hjū iesaka nevienam nebūt tādam muļķiem, kāds ir viņš pats.

Ādas vēža tips, kurš piemeklējis aktieri, ir izplatītākais vēža paveids mūsdienās. No tā reti kad mirst, bet tā ārstēšana prasa laiku; ja to nesāk laicīgi, vēzis pārmetas uz citiem orgāniem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu