Ceļvedis: «Instrumenti», «Stavangera», iededzam egli u.c. (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz traģisko notikumu fona pasākumu ceļvedis piedzīvojis būtiskas izmaiņas. Atcelta «Pulkveža» jubileja, Aijas Andrejevas albuma prezentācija, «Sinfonietta Rīga» koncerts u.c. pasākumi. Nenotiks arī «Spēlmaņu nakts» svinīgā ceremonija. Šovakar un rītvakar, 23. novembrī, koncertzālē «Palladium» plānotie grupas «Instrumenti» koncerti atcelti netiks, taču tie tiks pielāgoti esošajiem apstākļiem. Arī LNO atceļ izrādes. Sakarā ar sēru dienām 23. un 24. novembrī paredzētās izrādes – Bendžamina Britena opera «Spēlēsim operu «Mazais skursteņslauķis»!», Pētera Čaikovska balets «Riekstkodis» un mūzikas un sajūtu izrāde «Cantando y amando» – nenotiks.

Sakarā ar traģiskajiem notikumiem Zolitūdē pārcelti festivāla «Bildes» koncerti, informē «Bilžu birojs». Pārcelti tiek visi šajās dienās plānotie koncerti. «Blūza koncerts» tiek pārcelts uz 27.novembri. Vara Vētras koncerts Skrīveros notiks 20.decembrī, savukārt Talsos - 10.janvārī.

Arī klubs «Melnā Piektdiena» atceļ plānoto pasākumu - paredzēto «Moca Metal Crew» sērijas smagās mūzikas koncertu. Tajā bija plānots piedalīties septiņām dažādu metāla žanru grupām, to skaitā tādām komandām kā «Rebel Riot», «Pūķa Gars», «The Factor», «Collide» u.c.

Solidarizējoties ar sabiedrību saistībā ar situāciju valstī, grupa «Instrumenti» pēc ilgstošas apspriešanās nolēmusi sestdien, 23.novembrī, koncertzālē «Palladium» plānoto koncertu pārcelt uz otrdienu, 26.novembri, informēja grupas pārstāve Līva Pētersone. Viņa piebilda, ka šovakar, 22.novembrī, paredzētais koncerts notiks, kā plānots. Ja ir vēlme uz koncertu nenākt šodien, tad no pirmdienas būs iespējams samainīt biļetes uz kādu no nākamās nedēļas koncertiem. Toties tie, kas būs iegādājušies biļetes uz rītdienas koncertu, varēs nākt uz koncertu 26.novembrī vai arī pirmdien «Biļešu servisa» kasē Rīgas Kongresu namā samainīt biļetes pret naudu.

Pārcelts svētdien, 24. novembrī plkst.17 kultūras pilī Ziemeļblāzma plānotais operešu melodiju koncerts. Plānotais koncerts «Štrauss, Lehārus un ...» notiks šī gada 27. novembrī plkst.19:30 turpat kultūras pilī Ziemeļblāzma. Iegādātās biļetes ir derīgas pārceltā koncerta apmeklējumam vai ari tās iespējams atgriezt «Biļešu paradīzes» vai k/p Ziemeļblāzma kasēs līdz 24. novembra vakaram.

Sēru dēļ izmaiņas arī Dailes teātra repertuārā

Izsakot visdziļāko līdzjūtību traģēdijā bojāgājušo un cietušo tuviniekiem, Dailes teātrī atceltas izrādes «Eņģeļi Amerikā» un «Biedre Zariņa» 24.novembrī un izrāde «Preilenīte» 25.novembrī. Iegādātās biļetes teātra administrācija lūdz nodot «Biļešu Paradīzes» kasēs vai samainīt - «Eņģeļi Amerikā» uz 3.decembra vai 11.februāra izrādēm, «Biedre Zariņa» uz 6. vai 11.februāra izrādēm. Sakarā ar Intara Busuļa 24.novembra koncertu pārcelšanu uz 26.janvāri tiek atcelta izrāde «Šeipings» 26.janvārī. Iegādātās nodot «Biļešu Paradīzes» kasēs vai samainīt uz izrādēm citos datumos. 23. un 24.novembrī būs slēgta arī «Eiro izstāde».

PASĀKUMI

«Pulkvedim neviens neraksta» aicina kopīgi svinēt kluba 18. jubileju (pasākums notiks daudz piezemētāk)

Foto: TVNET

Iedegs 22 metrus augsto egli ar miljons rotājumiem

Foto: publicitātes

KONCERTI

Rīgā koncertēs duets «Lymbyc Systym» no ASV

Foto: publicitātes

"Prairie School" by Lymbyc Systym from Western Vinyl on Vimeo.

Koncertizrāde «Pus es»

Foto: publicitātes

Rīgā uzstāsies Ņujorkas frīdžeza pianists Metjū Šips

Foto: publicitātes

Notiks Starptautiskais Baha kamermūzikas festivāls

Foto: publicitātes

Rīgā uzstāsies slavenā Krievijas grupa - Putina kritiķi «DDT»

Foto: publicitātes

IZRĀDES

«Stavangera» Zirgu pastā

Foto: publicitātes

Ironiski komiska izrāde «Nobiedē mani!»

Foto: publicitātes

Iestudējuma «Karavīrs» papildizrādes

Foto: publicitātes

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu