«Viņas melo labāk» atgriezīsies! (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Šovasar skatītājus saintriģēja jaunais pašmāju seriāls «Viņas melo labāk», tāpēc daudzus uztrauca tālākais šā seriāla liktenis. Uztraukumam nav pamata - darbs pie seriāla atsākas!

5. septembrī skatītāji varēja noskatīties seriāla «Viņas melo labāk» pirmās sezonas beidzamo sēriju, kurā gan daudzās galveno varoņu problēmas netika atrisinātas un kļuva vēl sarežģītākas. Tas arī deva skatītājiem cerību, ka seriāls atgriezīsies jau nākamajā vasarā.

Tagad TV3 šo informāciju apstiprina, bilstot, ka filmēšana lēnām tagad jau atsākas.

Seriālā filmējas tādi populāri aktieri kā Karīna Tatarinova (atveidos Margaritu), Evija Skulte (iejutīsies Martas tēlā), Alise Polačenko (Jolantas atveidotāja) un Inita Dzelme (atveidos Kristīni). Tāpat seriālā bija redzama arī Elīna Vāne (Baiba), Sigita Jevgļevska (Astrīda), Andris Bulis, Lauris Dzelzītis, leģendārais un Latvijā sen neredzētais Arnis Līcītis, Artis Robežnieks, Kārlis Neimanis, Lauris Subatnieks, Dainis Gaidelis un Juris Hiršs.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu