Latvijas kinoteātros topā Ridlija Skota «Advokāts» (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmo vietu Latvijas kinoteātros nedaudz negaidīti ieņēmis Ridlija Skota (Ridley Scott) režisētais trilleris «Advokāts» («The Counselor»), kas spējis gāzt no pirmās vietas animācijas filmu par sacīkšu gliemezi «Turbo», un kopumā aizvadīta jau kārtējā produktīvā nedēļas nogale pēc kārtas, ziņo «kinokino.lv».

«Advokāts» savā pirmajā nedēļas nogalē spējis pulcēt 4169 skatītājus, kas ir nopietns pieteikums, lai kopsummā savāktu vismaz 10 tūkstošus. Vairāk nekā izdevies starts.

Ridlija Skota filma stāsta par veiksmīgu advokātu, kurš ir sasniedzis dzīvē savas karjeras virsotnes, atradis mīļoto sievieti un gatavojas dibināt ģimeni. Uzņemoties risku un iesaistoties narkobiznesā, advokāta mierīgā dzīve pārvēršas līdz nepazīšanai. Galvenajai lomai režisors ir izvēlējies godalgoto vācu izcelsmes īru Maiklu Fasbenderu, kurš plašākai sabiedrībai pazīstams kļuva, piedaloties kinorežisora Stīva Makvīna meistardarbā «Kauns». Salīdzināts ar leģendāro Marlonu Brando, Fasbenders īsā laikā ir kļuvis par Holivudas uzlecošo superzvaigzni. Aktierim pievienojušies arī citi Holivudas «spīdekļi» – karstasinīgā spāņu aktrise Penelope Krusa, visapmaksātākā Holivudas aktrise Kamerona Diaza, izaicinošais Havjers Bardems un viens no Holivudas godalgotākajiem aktieriem – Breds Pits.

Uz otro vietu noslīdējis animācijas hits «Turbo», kurš šoreiz uzrunājis 3154 skatītājus. Kopumā filmu noskatījušies jau vairāk nekā 40 tūkstoši cilvēku.

Vēl vienu teicamu nedēļas nogali aizvadījusi komēdija «Pēdējā vecpuišu ballīte Vegasā» («Last Vegas»). Galvenās lomas šajā lentē atveido «Oskara» laureāti Roberts de Niro, Maikls Duglass, Morgans Frīmens, Kevins Klains un citi. Pārdotas 2535 biļetes, kas ļauj ierindoties trešajā vietā.

Ceturtajā vietā debitējis trilleris «Kerija» ar 2312 skatītājiem. Ievērojami labāks starts par prognozēto.

Piecnieku noslēdz Toma Henksa trilleris, kas balstās uz patiesiem notikumiem, - «Kapteinis Filipss: Somālijas pirātu gūstā» («Captain Phillips»). Pārdotas 2140 biļetes, bet kopumā pirmajās desmit dienās filmai ir bijuši jau vairāk nekā 10 tūkstoši skatītāju.

www.kinokino.lv

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu