Liene Brikouska mierīgi varētu laist pasaulē piecus bērnus (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Radio «Capital FM» dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Brikouska, kopš šā gada 18. septembrī kļuva par dēliņa māmiņu, sabiedrībā iziet aizvien retāk un arī darbā radio tuvākajā nākotnē vēl neplāno atgriezties. «Esmu māmiņa uz pilnu slodzi,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj Liene.

«Šobrīd man primārais ir dēliņš. Radio un pasākumi nekur nepazudīs. Es domāju, ka man vēl visa dzīve ir priekšā. Paspēšu izskraidīties un padaraboties arī ar radio lietām. Tas brīdis, kamēr mazulītis ir ļoti maziņš, paiet ļoti ātri. Domāju, ka pirmo gadiņu būtu vēlams maksimāli pavadīt ar mazo. Bērnam šajā laikā ir jāizjūt mammas un tēta mīlestība. Tas būs kā viens plaukšķis, ka nepaspēšu ne acis pamirkšķināt un mazais jau būs izaudzis liels. Un tikai tad, kad mazajam būs gads, varēs sākt domāt par bērnudārzu,» par māmiņas ikdienu stāsta Liene.

Simpātiskā brunete Liene Brikouska kļuvusi daudz sievišķīgāka un daudz mierīgāka
Simpātiskā brunete Liene Brikouska kļuvusi daudz sievišķīgāka un daudz mierīgāka Foto: Sejas.lv

«Kādu reizi aizeju arī uz ierakstu studiju, kur pamazām kaut kas top. Un pēc kāda laika atkal varēs kādu dziesmu palaist tautās. Taču pagaidām man vajag mīlēt savu dēliņu. Tagad, kad pati esmu māmiņa, saprotu, ko nozīmē bērnus audzināt, ko nozīmē satraukums un ko nozīmē pa īstam mīlēt,» viņa atklāj.

Vaicājot, vai Liene pilnībā pati tiek galā ar bērniņa audzināšanu, vai ir arī palīgi, dziedātāja stāsta, ka liela padomdevēja un palīdze ir viņas mamma Aira Cimdiņa, kā arī mīļotais vīrietis un dēliņa tēvs Aleksandrs Ušakovs.

«Mana mamma ir izaudzinājusi četrus bērnus, un roka viņai ir ietrenēta. Vispār mums ar bērniņu viss iet viegli, kā pa sviestu. Mierīgi varam taisīt vēl piecus bērnus. Nemaz nav tik grūti. Dēliņš vēl ir mazs, un tāda konkrēta režīma mums vēl nav. Drīz mazajam būs divi mēneši. Dēliņš ir ļoti pieradis, ka viņu nēsā uz rociņām. Tā pagaidām ir vienīgā problēma. Mazais būs pieradis pie tā. Kad viņam būs pieci mēneši, es vairs nevarēšu viņu pacelt,» atklāj Liene, kura dēliņu, cik vien ilgi būs iespējams, baros ar savu pienu.

Liene pati pret sevi ir kritiska un teic, ka vēl nav atguvusi formu pēc dēliņa dzimšanas. «Vēl nav sasniegts vēlamais rezultāts. Man jau gribas, lai ir tas tonusiņš, tādēļ vajadzēs patrenēties,» teic Liene, kura apņēmusies atgūt formu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu