Šopinga festivālā pulcēsies pasaku tēli (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Raganas, Brēmenes muzikanti, Sniegbaltīte un citi bērnu dienu tēli piektdien, 8. novembrī pulcēsies tirdzniecības kompleksā Spice, lai iepriecinātu apmeklētājus Šopinga festivālā, kas šoreiz būs ieturēts pasaku tematikā. Apmeklētāji, kuri savā vārdā vai uzvārdā atradīs līdzību ar pasakām un to varoņiem, varēs piedalīties izlozē, kuras galvenā balva ir ceļojums divām personām uz Lapzemi.

Sniegbaltītes ballītē tikko atvērtajā Jāņa Rozes konceptveikalā bērni varēs piedalīties zīmēšanas un ātrlasīšanas konkursos, saņemt krāsojamās un dzejolīšu grāmatas par velti un našķoties ar rūķu pasniegto Yo Yo Frozen Yoghurt saldējumu ar 25% atlaidi. Tikmēr vecākiem būs iespēja izbaudīt veikalā pieejamā restorāna KukBuk izmeklētos ēdienus, kas gatavoti pēc grāmatnīcā nopērkamo pavārgrāmatu receptēm, un izcilus vīnus.

Rekonstruētajā bērnu atrakciju parkā LIDO Rotaļzeme tiks izrādīta Viktorijas Plēpes, Rūdolfa Plēpja un popgrupas «Podziņas» iestudēta muzikāla izrāde pēc populārās Kārļa Skalbes pasakas «Kaķīša dzirnavas» motīviem, un mazie apmeklētāji varēs ļauties sejas apgleznošanai. LIDO Rotaļzeme gādās par visu vecumu bērnu izklaidi. Rosinot fantāziju, mazākie būvēs torņus no mīkstiem klučiem un rotaļāsies ar attīstošajām rotaļlietām, bet lielākiem pieejama milzu atrakcija ar labirintiem, slidkalniņiem un baseinu.

Foto: publicitātes

Uz centrālās skatuves uzstāsies bērnu un jauniešu studija Zvaigzņu sala kopā ar vienmēr atraktīvo mūziķi Kašeru, improvizācijas teātris Hamlets uzvedīs senas pasakas mūsdienīgās versijās, iluzionists pārsteigs ar trikiem un apmeklētāji varēs pārbaudīt savas zināšanas par pasakām konkursos un viktorīnās.

Bitīte Maija Emīla Gustava šokolādes radošajā darbnīcā mācīs izgatavot šokolādes konfektes, Douglas veikalā profesionāls frizieris par velti veidos pasakainas frizūras, Madara priecēs viesus ar milzu burbuļu priekšnesumu, pagalmā starp abiem lielveikaliem raganas ar saldumiem vilinās bērnus uz piparkūku namiņu, un izveicīgākie varēs izmēģināt spēkus Makvīna velokartinga trasē.

Tirdzniecības centrā Spice Home prominentie pavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants Rito meistarklasē mācīs gatavot interesantus ēdienus un iepazīstinās ar ekskluzīvām garšvielām. Savukārt Dino Zoo varēs apskatīt suņus, kas ir līdzīgāki lapsai, vilkam un pelei nekā saviem sugas brāļiem.

Šopinga festivāls Pasaku tematikā norisināsies tikai vienu dienu līdz pat 1:00 naktī. Šajā laikā veikalos precēm tiks piedāvātas atlaides līdz pat 70%. Vairāk informācijas:www.spice.lv.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu