Aktieru pāris - Dārta Daneviča un Mārtiņš Meiers publiski bučojas (35)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Valmieras Drāmas teātra aktieris un teātra gada balvas «Spēlmaņu nakts» 2012. un 2013. gada sezonu nominants kategorijā Gada aktieris Mārtiņš Meiers un aktrise Dārta Daneviča, kura šobrīd ļoti aktīvi gatavojas Dailes teātra pirmizrādei «Prezentācija», pagājušajā nedēļā bija ieradušies uz Rīgas Modes nedēļas modes skatēm. Taču, nenoskatījušies nevienu modes skati, Dārta un Mārtiņš pameta Rīgas Mākslas telpu.

Jau pērnā gada nogalē mediji pievērsa uzmanību jaunajiem aktieriem – Dārtai Danevičai un Mārtiņam Meieram. Žurnāls «Vakara Ziņas» vēstīja, ka abi aktieri pēc pagājušā gada «Spēlmaņu nakts» apbalvošanas ceremonijas ballītes kļuva par visvairāk apspriesto pāri.

Abi aktieri savulaik arī filmējušies TV3 skatītāju iemīļotajā seriālā «UgunsGrēks». Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča ir atveidojusi Vandas lomu, bet Valmieras Drāmas teātra aktieris Mārtiņš Meiers seriālā atveido Danielu. Viņš atšķirībā no Dārtas seriālā spēlē joprojām. Šajā «UgunsGrēka» sezonā aktiera atveidotais varonis Daniels ir jaunās viesnīcas «Mare SPA» administrators.

Taču pirms pāris seriāla sezonām Daniels centās savaldzināt jauno meiteni – Vandu. Tiesa gan, iekarot Vandas sirdi viesnīcas administratoram neizdevās.

Savukārt reālajā dzīvē abi aktieri acīmredzot ir ieskatījušies viens otrā. Jau vairākkārt abi manīti kopā. Pagājušajā nedēļā abi apmeklēja Rīgas Mākslas telpu, kur norisinājās Rīgas Modes nedēļa. Taču tikpat aši, kā ieradušies uz pasākumu, abi arī pameta pasākuma norises vietu. Gaidot modes skati, «Sejām» izdevās fiksēt kadrus, kuros redzams, ka abu aktieru starpā ir kas vairāk nekā vienkārši koleģiāla draudzība.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu