Gacho iejūtas gopņika tēlā (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Populārais reperis Gacho jeb īstajā vārdā Gatis Irbe 30. oktobra vakarā «Kaņepes kultūras centrā» notiekošajā zīmola «QooQoo» skatē iejutās modeļa ādā. Reperis tēloja gopņiku.

Foto: Nauris Garkaklis

Zīmola «QooQoo» skate ir vienīgā skate Rīgas modes nedēļas ietvaros, kurai bija savs ģērbšanās stils. Viesiem bija uzdots uzdevums ierasties apģērbā, kurš raksturo deviņdesmitos gadus.

Gacho uzsver, ka nekādā ziņā nedomā mainīt karjeru un kļūt par modeli, to viņš nekādā ziņā nedarīs. Piedalīties skatē reperis piekritis, jo ir labos draugos ar dizaineri Aļonu Bausku.

Foto: Nauris Garkaklis

«Šī bija savādāka skate kā parasti, alternatīva. Lai iejustos tēlā, nekas tāds pārdabisks nebija jādara, jo apģērbs ir ikdienišķa stila. Ja skate būtu savādāka veida, es diez vai piedalītos, arī ja tas būtu cits zīmols, nevis «QooQoo», diez vai es piedalītos,» par piedalīšanos skatē stāsta Gacho.

Foto: Nauris Garkaklis

Mūziķis uzsver, ka viņam patīk Aļonas radītās drēbes, ka ikvienam viņas radītajam apģērbam var atrast vietu un laiku, kur tos valkāt.

Foto: Nauris Garkaklis

«Aļona palūdza visus modeļus justies brīvi, iegāju mūzikā un nezinu, cik ļoti apnarkojies gopņiks izskatījos, biju tāds, kā jutos. Foršs apģērbs, kāpēc gan nepafrīkot,» smejas Gacho.

Foto: Nauris Garkaklis
Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu