Samanta Tīna ar mīļoto izbaudījusi Romas brīvdienas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samantas Tīnas privātais arhīvs

Kamēr dziedātāja Samanta Tīna ar draugu Kasparu Smoču nokļuva Itālijā uz draudzenes saderināšanās ballīti, abi piedzīvoja dažādus nervus kutinošus momentus atceltu avioreisu dēļ. Samanta ar Kasparu lidoja katrs ar savu avioreisu, tādēļ liels bija prieks, kad vakarā beidzot abi satikās. Un abu Romas brīvdienas varēja sākties.

Samanta Tīna sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāsta, ka Itālija viņai ir īpaši mīļa un tuva šīs valsts īpašās auras dēļ. Dziedātāja pat neslēpj, ka, atgriežoties mājās no Itālijas, vienmēr acīs ir asaras.

Šoreiz uz Itālijas pilsētiņu, kas atrodas stundas braucienā no Romas, Samanta ar draugu tika aicināti ciemos pie vienas no savām draudzenēm, kura svinēja saderināšanos ar savu itāļu līgavaini. «Draudzene dzīvo ļoti skaistā vietā, modernā mājā, pie kuras ir liels baseins. Tā kā laiks bija ļoti silts, tad vēl paguvu pa šīm dienām gan papeldēties baseinā, gan pasauļoties,» ceļojuma iespaidos dalās Samanta.

Sākotnēji uz Itāliju Samanta bija ieplānojusi lidot viena, bet draugam Kasparam izdevās sakārtot darba jautājumus un arī viņš varēja kopā ar mīļoto sievieti doties ceļā. Taču nu katram bija jālido ar savu avioreisu. Samanta lidoja uz Stanstedas lidostu Londonā un tikai tad uz Romu, bet Kasparam bija avioreiss uz Milānu. Dienu pirms lidojuma e-pastā pienāca ziņa, ka Kaspara avioreisā ir izmaiņas, jo tajā laikā ir iekritis streiks, kā rezultātā avioreiss Rīga – Milāna ir atcelts. Taču mums viss tā bija saplānots ar avioreisiem, ka vienā laikā abiem vajadzēja ielidot Romā. Nenoteiktība ar lidmašīnu reisiem abiem kārtīgi pabojāja nervus. Par laimi, viss nokārtojās un jau vēlā vakara stundā Samanta ar Kasparu beidzot satikās. Un saderināšanās ballīte varēja sākties.

Nākamā diena bija silta un saulaina, tādēļ visi ballītes viesi devās ekskursijā uz Romu. «Tā bija sirreāla sajūta, kad staigājām pa Senās Romas vēsturiskajām vietām. «Kolizejā ir tāda atbalss. Eh, kā man gribējās mazliet uzdziedāt. Man patīk, ka itāļiem ir svarīgi saglabāt savas vēsturiskās celtnes. Ja pie mums kādas vecas celtnes, tās ātri vien tiek nojauktas, bet Romā šīs celtnes saglabā, viss sakārtots un vēl puteklīši noslaucīti.

Pie mums ir vienkāršs apļveida krustojums, bet viņiem ir aplis ar astoņām joslām. Tā kā draudzenes draugs ir itālis, viņam izdevās sarunāt automašīnu atstāt pie Vatikāna, un uz pāris minūtēm izdevās pabūt Vatikānā,» atklāj Samanta.

Jau nākamajā vasarā Samantas draudzene svinēs kāzas. «Gredzena pasniegšanu šoreiz gan nesagaidījām, bet, iespējams, itāļiem ir citas tradīcijas. Tiesa gan, apgalvot, ka kāzas būs Itālijā, to nevar. Draudzene ar savu draugu ir lieli ceļotāji un kāzas tikpat labi var notikt kādā citā valstī,» nosaka Samanta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu