Spraigi pavērsieni un erotiski tērpi «Cabaret» koncertuzveduma tapšanā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Jau pavisam drīz koncertzālē «Palladium» sāksies projekta «Cabaret Palladium» mēnesis. Tieši tādēļ koncertuzveduma veidotāji aicināja ciemos uz jauniekārtoto radošo telpu «Oranžērija», kur kabarē zvaigžņu lomās jau iejutušies Amber jeb Aija Vītoliņa, Dons, Elza Rozentāle Natha, Jānis Skutelis un pat viesi no Indijas un Igaunijas. Dziedātājas un dejotājas mirdzēs visā pilnībā erotiskos tērpos, bet pats koncertuzvedums solās būt krāšņs un grezns, ar spraigiem pavērsieniem un notikumiem.

Projektam «Cabaret» šī būs desmitā sezona, bet kopš bijušās kinozāles «Palladium» atklāšanas ir pagājuši 100 gadi. Par godu īpašajam notikumam projekta «Cabaret» komanda gatavo greznu, spraigiem pavērsieniem un pārsteigumiem piesātinātu programmu, kuras laikā skatītājiem būs iespēja novērtēt gan jaunas radošās vēsmas (1. daļā), gan arī pakavēties atmiņās un nobaudīt jau zināmus, «Cabaret» 10 gadu laikā rādītos spilgtākos priekšnesumus jaunā izpildījumā (2. daļā).

"Cabaret Palladium" režisors Viktors Runtulis (no kreisās) un dziedātāja Dons, kas izrādē atveidos Dorianu
"Cabaret Palladium" režisors Viktors Runtulis (no kreisās) un dziedātāja Dons, kas izrādē atveidos Dorianu Foto: Santa Sergejeva

«Cabaret» ir arī iekārtojis sev jaunu mājvietu jeb radošo telpu «Oranžērija», kur radošā «Cabaret» komanda ar režisoru Viktoru un producenti Sanitu Runtuļiem priekšgalā rīkoja atvērto durvju dienu, kurā ļāva ieskatīties, kā top krāšņais koncertuzvedums, cik erotiski būs kabarē zvaigžņu tērpi un kā stilisti un dizaineri tos veido. Šajā kabarē uzvedumā būs arī jauni personāži. Režisors Viktors Runtulis šoreiz ir piesaistījis 50 cilvēku lielu mākslinieciskā un tehniskā personāla komandu, kas visi kopā veido notikumu, kurš savu iznācienu gaida decembrī. Lai koncertuzvedumu «Cabaret Palladium» varētu baudīt svētku atmosfērā, jau iespējams rezervēt sev galdiņu «Biļešu paradīzē».

Improvizācijas teātra aktieris un TV komiķis Jānis Skutelis šajā koncertuzvedumā būs Konferansjē
Improvizācijas teātra aktieris un TV komiķis Jānis Skutelis šajā koncertuzvedumā būs Konferansjē Foto: Santa Sergejeva

Viens no ilggadējiem projekta «Cabaret» dalībniekiem, Improvizācijas teātra aktieris un TV komiķis Jānis Skutelis sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pastāstīja, ka jauniestudētajā koncertuzvedumā viņš atveidos Konferansjē lomu. «Esmu izgājis tādu klasisku apmācības ceļu, sākot ar garderobi līdz pat konferansjē tēlam. Tas ir tāds tipisks amerikāņu sapnis. Sāku kā portjē, kas atver durvis un saka: «Labvakar!»» atminas Skutelis. Viņam pašam vismīļākais «Cabaret» tēls no visiem atveidotajiem varoņiem ir orķestra «Melnā mamba» diriģents: «Es biju vājprātīgs diriģents. Man ļoti patika tas vājprāts tajā visā. Tas diriģents runāja nenormālā ātrumā, un pilnīgi neviens nesaprata, ko viņš runā. Taču orķestris mēģināja kaut ko tomēr nospēlēt.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu