«The Sound Poets» gatavi iesoļot «Palladium» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 23. oktobrī, un ceturtdien, 24. oktobrī, koncertzālē «Palladium» notiks divi grupas «The Sound Poets» koncerti, kuros būs iespēja dzirdēt dziesmas no šogad martā «I Love You» kompānijas paspārnē izdotā studijas ieraksta «Tavs stāsts». Publika dzirdēs gan tādus radiosinglus kā «Mēģini vēl» un «Emīlija», gan īpaši lielu popularitāti iemantojušo himnu «Kalniem pāri».

Koncerti «Palladium» koncertzālē ir albuma turpinājums dzīvā izpildījumā, un tie būs pirmie grupas solo koncerti, līdz ar to solās būt ļoti īpaši.

TVNET šonedēļ paviesojās grupas mēģinājumos (skat. galeriju), kuros kopā ar grupu savam iznācienam gatavojās arī četru meiteņu stīgu kvartets. Arī pati grupa sociālajos tīklos publicējusi pāris video no mēģinājumiem un koncertā sola kādu īpaši emocionālu pārsteigumu.

Ieeja koncertos ir bez vecuma ierobežojuma. Bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja koncertos būs bez maksas.

Biļetes: www.ekase.lv

«The Sound Poets» ir Latvijas grupa, kas 2011.gada vasarā tika izveidota uz vokālista Jāņa Aišpura un ģitārista Normunda Lukšas iepriekšējā muzikālā formējuma «SPB» pamata. Esošie dalībnieki, tai skaitā čelliste Undīne Balode, basģitārists Gints Bīmanis un bundzinieks Pēteris Lunde grupas skanējumu raksturo kā emocionāli intelektuālu poproku.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu