Mosa un Deps redzami kopā pēc piecpadsmit gadus ilgas pauzes (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Modele Keita Mosa un aktieris Džonijs Deps nav kopā ne filmējušies, ne kopā nofotografēti piecpadsmit gadus, tas ir laiks, kopš slavenības vairs nav kopā kā pāris. Mosa un Deps tiek uzskatīti par deviņdesmito gadu superpāri.

Slavenības nav spējušas atteikt Pola Makartnija piedāvājumam filmēties kopā viņa jaunajā videoklipā dziesmai «Queenie eye».

Foto: facebook.com

Pols saka, ka gan Mosa, gan Deps ir viņa un viņa meitas Stellas draugi. Dziedātājs ir ļoti laimīgs, ka aktieris un modele ir piekrituši filmēties viņa videoklipā un spēj atstāt visas nesaskaņas aiz muguras.

Foto: facebook.com

Keita un Džonijs nav vienīgās slavenības, kuras piekritušas filmēties videoklipā, savu piekrišanu sniegusi arī Merila Strīpa un grupas «Take that» dalībnieks Garijs Bārlovs.

Tomēr lielāko rezonansi ir ieguvusi Keitas un Džonija piedalīšanās videoklipā, jo pāris ir mēģinājuši izvairīties viens no otra smagās emocionālās bāzes dēļ.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu