Top10: vislabāk atalgotie seriālu aktieri (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reuters/scanpics foto

Biznesa žurnāls «Forbes» apkopojis datus par vislabāk atalgotajiem televīzijas aktieriem.

 
Čārlijs Šīns un Linsija Loena
Čārlijs Šīns un Linsija Loena Foto: REUTERS/ScanPix

10. Čārlijs Šīns 10 miljoni ASV dolāru

Televīzijas seriālu veterāns tomēr aizķēries top10. Šīns pēc viņa padzīšanas no «Divarpus vīriem», kādu laiku filmējās seriālā «Dusmu terapija» (Anger Management).

 
Maikls Hols
Maikls Hols Foto: REUTERS/ScanPix

9. Maikls Hols 10 miljoni ASV dolāru

Lai arī amerikāņu televīzijas seriāla «Dexter» («Deksters») pēdējā sērija nesajūsmināja visus fanus, aktieris Maikls Hols, kas šajā seriālā spēlē titullomu turpina būt viens no turīgākajiem seriālu aktieriem.

 
Angus Džonss
Angus Džonss Foto: REUTERS/ScanPix

8. Angus Džonss - 11 miljoni ASV dolāru

Visticamāk 20 gadus vecais Angus Džonss šajā topā ir pēdējo reizi. Jaunais aktieris publiski nokritizējis pats savu seriālu «Divarpus vīri» un no šova atskaitīts.

 
Tims Allens
Tims Allens Foto: publicitātes

7. Tims Allens - 11 miljoni ASV dolāru

Ģimenes seriāla «Last Man Standing» zvaigzne Tims Allens ne tikai ir populārs tv aktieris, bet ieskaņojis rotaļlietas Baza balsi animācijas filmās «Toy story».

 
Patriks Dempsijs
Patriks Dempsijs Foto: REUTERS/ScanPix

6. Patriks Dempsijs - 13 miljoni ASV dolāru

Pasaulē populārā seriāla «Grejas anatomija» sieviešu mīlulis - izskatīgā ārsta Dereka Šeperda lomas atveidotājs nevar sūdzēties par atalgojumu. Bez šā aktiera visticamāk seriāla reitingi smagi noslīdētu uz leju.

 
Marks Hārmons
Marks Hārmons Foto: publicitātes

5. Marks Hārmons - 15 miljoni ASV dolāru

«NCIS: izmeklēšanas dienests» nenoliedzami ir viens no skatītākajiem izmeklēšanas seriāliem ASV (īpaši vecāka gada gājuma skatītāju vidū). Tāpēc nav brīnums, ka Marks Hārmons ir šajā top10.

 
Nils Patriks Hariss
Nils Patriks Hariss Foto: REUTERS/ScanPix

4. Nils Patriks Hariss - 15 miljoni ASV dolāru

Seriāla «How I Met Your Mother» zvaigzne pelna ne tikai ar seriālu, bet ir pieprasīts «Tony Awards» ceremonijas vadītājs un filmas «The Smurfs» aktieris.

 
Rejs Romāno
Rejs Romāno Foto: publicitātes

3. Rejs Romāno - 16 miljoni ASV dolāru

Lai arī populārais seriāls «Visi mīl Reimondu» («Everybody Loves Raymond») no ekrāniem pazudis jau pirms astoņiem gadiem, Rejs Romāno vēl joprojām spēj iekļūt starp vislabāk apmaksātajiem televīzijas aktieriem. Seriāls vēl joprojām tiek demonstrēts un Romāno saņem smukus procentus. Romāno pazīstams arī kā mamuta balss ieskaņotājs populārajā «Ledus laikmeta» animācijas filmu franšīzē.

 
Džons Kraiers
Džons Kraiers Foto: REUTERS/ScanPix

2. Džons Kraiers - 21 miljoni ASV dolāru

Otrā vijole šovā «Divarpus vīri».

 
Eštons Kačers
Eštons Kačers Foto: REUTERS/ScanPix

1. Eštons Kačers - 24 miljoni ASV dolāru

Pēc žurnāla aprēķiniem, Kačers laikā no 2012.gada maija līdz 2013.gada maijam nopelnījis 24 miljonus dolāru (13 miljonus latu). Par viņa ievērojamajiem ienākumiem jāpasakās dalībai seriālā «Divarpus vīri», kurā viņš jau labu laiku ieņem skandalozā Čārlija Šīna vietu. Viņš ir arī ļoti aktīvs sociālajos tīklos. Nule kā Kačers nospēlēja arī «Apple» kompānijas izveidotāja Stīva Džobsa lomu filmā «Jobs».

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu