«Saimnieks meklē sievu» TOP piecinieks! (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Sākusies iepazīšanās šova «Saimnieks meklē sievu» otrā sezona, kurā piedalīsies pieci visvairāk vēstuļu saņēmušie saimnieki. Desmit nedēļu garumā varēs sekot līdzi notikumiem katrā no saimnieku sētām. Bet tagad laiks iepazīties ar šiem pieciem veiksminiekiem!

Pavisam kopā visi saimnieki saņēmuši 502 vēstules. Pārsteidzoši, ka rakstītājas ir ne tikai no Latvijas, bet vēstules atceļojušas arī no Anglijas un pat Dānijas. Lai no visām līgaviņām izvēlētos īsto un vienīgo, kāds saimnieks izmantos pat seno zīlēšanas metodi ar diegu un gredzenu. Bet viens no saimniekiem šajā vasarā piedzīvojis Jurģus un palicis bez mājas.

Foto: TV3

Romantiskā Magone Burka (Kaltene)

Magone (34) ir «Saimnieks meklē sievu» pagājušās sezonas dalībniece, kura bija izvēlējusies Kasparu. Magone šogad meklē vīru. Viņa meklē vīrieti savā vecumā, kurš būtu gatavs dzīvot un saimniekot viņas mātes saimniecībā Kaltenē. Kā tika vēstījusi šova dalībniece, vīrietim nav jābūt skaistam, taču noteikti viņš nedrīkst dzert un pīpēt. Magone no preciniekiem saņēmusi 34 vēstules, no kurām viņa izvēlējās piecas tīkamākās.

Izrādās, lielu lomu šajā izvēlē spēlēja precinieku horoskopa zīme un mammas ieteikumi.

Magone ļoti vēlas apprecēties un tikt pie vēl viena bērniņa.

Foto: TV3

Muzikālais Mārtiņš Jātnieks (Codes pagasts)

Mārtiņš (21) ir ne tikai labi zināms mūziķis, bet arī lielsaimnieks no Zemgales. Viņš kopā ar tēvu saimnieko teju 400 ha lielā saimniecībā, kas nodarbojas ar graudkopību. Mārtiņš ir ļoti aktīvs un par sevi saka, ka mierā nevar nosēdēt ne mirkli. Tādai jābūt arī viņa otrajai pusītei. Mārtiņam patīk labi paēst, un viņš gaida vēstules no meitenēm, kuras būtu gatavas dzīvot latviskā garā un varētu turēt līdzi viņa intensīvajam darba un atpūtas grafikam. Puisis no meitenēm saņēmis 103 vēstules, no kurām piecas atlasīt palīdzēja draugs un mamma, izmantojot sentēvu metodes.

Foto: publicitātes

Turīgais Dagnis Darģis (Pūres pagasts)

Dagnis (43) ir turīgs saimnieks. Viņam pieder saimniecība ar 30 govīm un motelis Pūrē. Dagnis nupat nomaksājis visu kredītu par moteli un šobrīd domā par ganāmpulka palielināšanu līdz 40 ragulopiem. Brīvajā laikā viņš aizraujas ar arheoloģiju un nesen sācis arī gleznot. Dagnis meklē sievieti vecumā no 35 līdz 45 gadiem, kura liktu viņam vairāk pievērsties sev tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Izvēloties precinieces, Dagnis uzmanību pievērš arī dāmu īpašumam, piemēram, kādai no tām ir zirgs! Negaidīts pavērsiens: vēstule atnākusi arī no jaunības dienas mīlestības!

Foto: TV3

Puķu mīļotājs Jānis Liņķis (Kurmāles pagasts)

Puķu audzētājs Jānis (50) vasarā gandrīz katru dienu sastopams Kuldīgas vai Ventspils tirgū, tirgojot puķu podus. Jānim ir divas pieaugušas meitas no iepriekšējās laulības un skaista māja Kuldīgas – Aizputes ceļa malā, kurā viņš lielākoties dzīvo viens! Jānis ir veģetārietis, taču viņam nav iebildumu, ja nākamā sieva ēd gaļu. Pašam saimniekam ļoti garšo sēnes, tādēļ svarīgi, lai sievietei patiktu sēņot un viņa prastu sēnes pagatavot! Precinieces vairumā vēstules bija atsūtījušas ar fotogrāfijām puķēs, zinot kā Jānim tās patīk. Lielu palīdzību izvēlē dod Jāņa meitas.

Foto: TV3

Ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš (Blomes pagasts)

Vidzemnieks Ingus (32) pats atjaunojis mājas, ikdienā palīdz tēvam 200 ha lielajā saimniecībā, kas nodarbojas ar graudkopību, kā arī strādā algotu darbu – viņš ir ugunsdzēsējs. Ja atrastos meitene, kam patīk dejot, viņš labprāt brīvajā laikā dejotu tautas deju kolektīvā! Meitenes izvēlēties palīdzēs arī māsa un kolēģis, kurš pieteica Ingusu šovam. Viena sieviete īpaši iekritusi sirsniņā, viņa sevi citē:

izskatīšos labi, pat sūdu čupā uzkāpusi!

Notikumi saimniecībās šogad solās būs varen spraigi. Kāda no līgaviņām saimniecībā ieradīsies dienu ātrāk nekā norunāts, bet cita izrādīsies baltā ragana. Taču amizanti ies ne tikai ar līgaviņām, bet arī ar līgavaini, kurš pie M.Burkas ieradīsies nelūgts. Šova producente Sandija Miezīte atklāj, ka šogad dalībniekiem saimniecībās bijis jāstrādā daudz vairāk nekā pagājušajā gadā, un bijuši daudz kuriozu mirkļu un arī patiesu konfliktu. Lai arī gājis visādi, šova vadītāja B.Sipeniece-Gavare sola, ka kāzas šoruden būs. Ja iesākts par kāzām, var atklāt, ka šovā būs iespējams ieraudzīt arī aizvadītās sezonas laimīgos pārus – dabas bērnus Gunitu un Kasparu, kuri pagājušonedēļ apprecējušies, un Maritu ar Sandi.

Nākamajā sērijā skatītāji varēs kļūt par lieciniekiem visu piecu šova galveno varoņu pirmajam randiņam ar potenciālajām līgaviņām un brašajiem preciniekiem.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu