Ugunīgie Riči atgriežas TV šovā «Dziedošās ģimenes». Viņi būs vēl kaislīgāki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Kad LNT skatītāju iemīļotā TV šova «Dziedošās ģimenes» organizatori zvanīja Rinaldo no Riču ģimenes, viņš uz brīdi samulsa, ka tieši Riči no iepriekšējo gadu šova dalībniekiem izvēlēti dalībai šovā, lai noskaidrotu piecgades skanīgāko Latvijas ģimeni. Riču ģimenes sastāvā muzicē brāļi Rinaldo un Kaspars, bet Kaspara Pudika vietā ir Riču brālēns Agris. Tādējādi visi trīs Riči ir īsti asinsradinieki un uz skatuves sola vēl ugunīgākus un kaislīgākus priekšnesumus ar romu tautai tik raksturīgo balsu skanējumu.

Riču ģimene LNT šovā «Dziedošās ģimenes» piedalījās 2009. gadā un iekļuva finālā. Uzvaras laurus šajā šovā plūca Vītolu ģimene, bet harismātiskie Riči palika 2. vietā.

Ričiem liels pagodinājums piedalīties «Dziedošajās ģimenēs»

«Sākotnēji, kad man piezvanīja un piedāvāja Ričiem piedalīties šovā, samulsu, pat nezināju, ko atbildēt. Atkal stress. Prātā nāca visādas domas, ko dziedāsim, kādu repertuāru izvēlēsimies, ar kādiem priekšnesumiem pārsteigsim skatītājus. Taču sazvanījos ar brāli Kasparu un brālēnu, viņi bija par dalību šovā. Sapratām, ka būs interesanti, jo atkal ir jauns izaicinājums,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj Rinaldo.

«Mēs nevarējām šo piedāvājumu laist garām. Tas ir liels gods, ka tiekam uzaicināti piedalīties atkārtoti šovā,» piebilst Kaspars un Agris.

Šobrīd Ričiem ir aktīva koncertdarbība kopā ar dziedātāju Žoržu Siksnu. «Piedalīties šovā nemaz nav tik viegli, jo piektdienās un sestdienās mums ir koncerti, bet svētdien jau jābūt šovā. Cenšamies, lai viss būtu līmenī,» teic Rinaldo.

Vaicājot, ar ko Riči šoreiz pārsteigs skatītājus, Riči stāsta, ka ir rūpīgi pārdomājuši savu uzstāšanos TV šovā: «Viss notiks pakāpeniski. Sāksim ar vienkāršu kompozīciju, izpildot dziesmu «Lucha por su dinero», mēs uz skatuves būsim trijatā. Taču jau nākamajos priekšnesumos pieaicināsim dejotājas. Visas kārtis jau tagad nevaram jums atklāt, lai paliek pārsteigums.»

Visiem trim Ričiem pirms kāpšanas uz «Dziedošo ģimeņu» skatuves bija pozitīvs noskaņojums: «Atkal gribas strādāt un sevi pierādīt. Parādīt, kā pa šo laiku esam auguši un pilnveidojušies.»

Ugunīgie Riči - Kaspars (no kreisās), Agris un Rinaldo
Ugunīgie Riči - Kaspars (no kreisās), Agris un Rinaldo Foto: Santa Sergejeva

Ričus TV šovā mīl ne tikai žūrija, bet arī skatītāji. Kas ir Riču ģimenes panākumu formula? «Ja kaut ko darām, tad no visas sirds. Esam pozitīvi, dabiski un temperamentīgi, vienkārši un atklāti. Grūti jau pateikt, kāpēc mēs patīkam,» ģimenes veiksmes formulu min Rinaldo.

Visi kā viens Riči atzīst, ka ir domājuši arī par uzvaru šajā šovā. «Kurš gan nevēlas uzvarēt? Domāju, ka ikviena ģimene, kas šajā šovā piedalās, vēlas uzvarēt. Protams, ir jāmāk arī zaudēt! Kā būs, tā būs! Mēs tāpat jau esam vinnētāji, jo atkal piedalāmies šajā šovā. Darīsim visu no sirds un ceram, ka tas patiks arī skatītājiem, Kā tauta lems, tā arī būs!» prāto Riči.

Pirms došanās uz skatuves visi Riči pārmet krustu: «Mēs ticam Dievam un paļaujamies uz viņu.»

Kopā gan kāzās, gan bērēs

«Tagad mūsu vidū ir arī brālēns Agris. Mēs viens otram varam uzticēties un paļauties, tādēļ esam visi trīs arī kopā šajā šovā. Esam kopā kopš bērnības, kopā uzauguši. Mūs visus trīs vieno stabilas ģimenes vērtības un dziedāšana,» atklāj Rinaldo.

Rinaldo, Kaspars un Agris kopā apmeklē arī čigānu svinības un svētkus. «Mūs visur aicina kā ģimeni,» teic Agris, bet Rinaldo piebilst: lai arī kur ietu - uz kāzām vai bērēm, visur viņus aicina uzdziedāt. «Mēs arī nekad neatsakām, jo saprotam, ka tāda ir mākslinieka dzīve. Nedrīkst atteikt pat tad, ja ļoti negribas dziedāt un esi atnācis tikai ciemos. Nekad nedrīkst atteikt, jo tādējādi mēs izrādām cieņu tiem, kas ļoti vēlas dzirdēt mūs dziedam,» teic Rinaldo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu