Šova "Dejo nost!" uzvarētāja debitē kabarē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

TV3 šova "Dejo nost!" uzvarētāja Sarmīte Prule pagājušajā nedēļā debitējusi erotiska satura kabarē šovā "Burleska", vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Šova laikā enerģiskā dāma tikusi vaļā no 31 kilograma liekā svara, un neslēpj, ka šovs viņas dzīvi mainījis diezgan kardināli.

Pēc šova Sarmīte pameta pavāres profesiju, lai, izmantojot šovā iegūto popularitāti, kopā ar dejotāju, Elmāra Taņņa partneri šovā un deju studijas "Leona" vadītāju Jekaterinu Kreščennihu nodibinātu deju grupu apaļīgām sievietēm. Turklāt Sarmīte un viņas deju grupas meitenes ar maģiskā šova "Burleska" priekšnesumiem uzstājas pat korporatīvās ballītēs, par viena vakara šovprogrammu nopelnot pat 30 latus.

Sarmīte Prule un viņas skatuves partneris Deniss Tumakovs
Sarmīte Prule un viņas skatuves partneris Deniss Tumakovs Foto: Publicitātes foto / TV3

Vēl Sarmīte ievietoja savu fotosesiju "Casting Bridge" datu bāzē, kā rezultātā tika uzaicināta piedalīties indiešu mākslas filmā, kuras epizodes filmēja Salaspilī. Filmā viņa atveidoja galvenā varoņa māsu.

Žurnāls "Kas Jauns" raksta, ka Sarmīte turpmāk būs redzama arī jaunatvērtajā Vecrīgas klubā "Burleska". Tajā notiek kabarē šovs, kurā Prule atveido galveno lomu - kabarē īpašnieci. "Mana varone ir daudz ko piedzīvojusi un redzējusi dzīvē. Lielākoties sēžu zālē un kopā ar skatītājiem vēroju šova priekšnesumus - burvju mākslinieka trikus, dejotājus, dziedātājas un konferansjē. Man ir pāris spilgtu uznācienu uz skatuves, bet es nedejošu. Es taču nevaru lēkāt uz vienas skatuves kopā ar jaunajām meitenēm," žurnālam saka Sarmīte.

Jāpiebilst, ka priekšnesumā Sarmīti var atpazīt tikai pēc viņas koķetajām auguma aprisēm, jo savas tumšās un garās matu cirtas viņa paslēpusi zem rudas parūkas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu