Maija Doveika beidzot iziet sabiedrībā ar dēlēnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ketija Grūbe

TV3 seriāla «UgunsGrēks» Elizabetes lomas atveidotāja, populārā aktrise Maija Doveika pagājušajā nedēļā apmeklēja skatuves kolēģa aktiera Andra Buļa monoizrādi «Face Book. Post Scriptum». Šoreiz aktrise uz izrādi ieradās roku rokā ar savu mazo ķiparu, četrgadīgo dēlēnu Pāvilu Andresu.

Maija Doveika 2007. gadā apprecējās ar čīlieti Migelu de Ernandesu, un 2009. gada septembrī pasaulē nāca abu dēliņš Pāvils Andress.

Foto: Ketija Grūbe

Maija ar Migelu pirms pāris gadiem gan nolēma iet šķirtus ceļus, bet mazajam puisēnam ir mīloša mamma un tētis.

Foto: Ketija Grūbe

Puisītis cītīgi skatījās izrādi, neizdvešot ne skaņu, kā nekā ar mammu tika sarunāts pirms pasākuma, ka Pāvils parādīs visiem, cik kārtīgi un klusi ir jāskatās teātris. Turklāt mazais zēns jau pats ir spēris pirmos aktiera soļus. Viņš iepriekšējā sezonā filmējās TV3 seriālā «UgunsGrēks», kur atveidoja mammas seriāla varones Elizabetes dēliņu.

Foto: Ketija Grūbe

Izrādes laikā tiek demonstrēti dažādi kailskati, tajā laikā Maija aizsedza mazajam zēnam acis. Mazais gan protestēja, jo vēlējās redzēt visu izrādi bez cenzūras.

Foto: Ketija Grūbe

Pēc izrādes mazais džentlmenis pavadīja mammu uz banketu, kur rotaļājās ar līdzpaņemtajām mantām.

Foto: Ketija Grūbe
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu