Karlsons paņem opā eksprezidentu Zatleru (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingrīda Punka

Pēc pasaules pirmizrādes «Karlsons lido...» uz Latvijas Nacionālās operas skatuves norisinājās svinīgā pieņemšana īpaši lūgtiem viesiem. Visi vēlējās sabučot un nofotografēties ar Karlsonu jeb baletdejotāju Andri Pudānu, arī eksprezidents Valdis Zatlers devās paspiest roku Karlsonam. Pēkšņi Karlsons gluži kā spēkavīrs satvēra Zatleru un paņēma viņu opā.

Foto: Ingrīda Punka

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Valdis Zatlers teic, ka par saviem pacientiem nevar runāt, jo to paredz ārsta nodotais Hipokrāta zvērests. «Taču mierīgi varu teikt, ka esam sen pazīstami,» nosaka Zatlers. Ne viens vien Latvijas iedzīvotājs joprojām Zatleru piemin kā ķirurgu, pateicoties, kura zināšanām novērsta ne viena vien dzīvībai un karjerai bīstama trauma. «Man ir prieks par katru cilvēku un prieks arī par katru dejotāju, kas var turpināt dejot,» nosaka Zatlers.

Foto: Ingrīda Punka

Vaicājot, kā eksprezidents jutās, kad baletdejotājs Pudāns jeb Karlsons viņu paņēma opā, Zatlers teic: «Mēs abi pajokojām. Es teicu, ka nevaru viņu pacelt, uz ko Karlsons man pavaicāja, vai es vēlos, lai mani paceļ kā Bokas jaunkundzi izrādē? Efekts bija tik liels, ka es pat ļāvos dažām ēverģēlībām.»

Baletdejotājs Andris Pudāns augumā raženo Zatleru pacēla gluži kā pūciņu. Karlsons atzina, ka nebijis grūti pacelt eksprezidentu: «Kā nekā esmu Karlsons un esmu trenējies.»

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu