Noskaidrotas desmit seksīgākās kinoaktrises (56)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kino žurnāla «Empire» aptaujā noskaidrotas seksīgākajās kinozvaigznes. Vakar publicējam Top10 vīriešu konkurencē, kurā par seksīgāko atzīts jaunais Šerloks Holms, britu aktieris Benedikts Kamberbačs, bet šodien piedāvājam jūsu uzmanībai - seksīgāko dāmu top10.

 
10. Zoja Saldana
10. Zoja Saldana Foto: REUTERS/ScanPix

10. Zoja Saldana

10. Zoja Saldana

Filmu «Avatārs» un «Vārdi» zvaigzne, 35 gadus vecā Zoja Saldana šajā top10 ir vienīgā tumšas ādas pārstāve, izkonkurējot daudzu gadu seksīgāko afroamerikānieti Halli Beriju. Aktrise pirmo reizi kļuvusi pazīstama pēc dalības filmās «Avanscēna» (Center Stage; 2000) un «Krustceles» (Crossroads; 2002). Pēc tam attēlojusi Anamāriju filmā «Karību jūras pirāti: Melnās pērles lāsts» (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl; 2003), Uhuru filmās «Zvaigžņu ceļš» (Star Trek; 2009) un «Tumsā: Zvaigžņu ceļš» (Star Trek Into Darkness; 2013), kā arī, protams, Neitiri Džeimsa Kemerona režisētajā filmā «Avatars» (Avatar; 2009). Aktrises karjeras laikā saņēmusi vairākus apbalvojumus, tāpat tikusi nominēta vairākām citām balvām.

Zoja Saldana
Zoja Saldana Foto: REUTERS/ScanPix
Zoja Saldana pozē žurnālam "Allure"
Zoja Saldana pozē žurnālam "Allure" Foto: publicitātes
 
9. Andželīna Džolija
9. Andželīna Džolija Foto: REUTERS/ScanPix

9. Andželīna Džolija

9. Andželīna Džolija

Kuplo lūpu īpašniece, 38 gadus vecā Andželīna Džolija ir amerikāņu aktrise, kura filmējusies vairākos kases grāvējos kā, piemēram, «Mr. & Mrs. Smith», «Lara Croft: Tomb Raider» un «The Cradle of Life». Aktrise, kā mēs labi zinām, ir precējusies ar citu slavenu aktieri - ne mazāk seksīgo Bredu Pitu.

Pēc ietekmīgā žurnāla «Forbes» datiem, viņa bija 2009. un 2011. gada vislabāk apmaksātā Holivudas aktrise

 
8. Natālija Portmane
8. Natālija Portmane Foto: REUTERS/ScanPix

8. Natālija Portmane

8. Natālija Portmane

32 gadus vecā Jeruzalemē dzimusī Natālija Portmane savu karjeru uzsāka 1994. gada filmā «Leons», būdama vēl pavisam maza meitene. Vislabāk pazīstama ar lomu «Zvaigžņu karu» filmu sērijā. Paralēli «Zvaigžņu karu» filmēšanai Natālija ieguva bakalaura grādu psiholoģijā Hārvarda universitātē. 2005. gadā viņa saņēma Zelta Globusu kā labākā otrā plāna aktrise filmā «Closer». 2008. gada maijā viņa bija jaunākā Kannu filmu festivāla žūrijas locekle. 2011. gadā saņēma Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā gada labākā aktrise par balerīnas lomu «Melnajā Gulbī».

Pagājušogad apprecējusies ar sava mazā dēla tēvu - franču dejotāju Benžamenu Milpjē.

Foto: publicitātes
 
7. Mila Kunisa
7. Mila Kunisa Foto: REUTERS/ScanPix

7. Mila Kunisa

7. Mila Kunisa

Filmas «Melnais gulbis» zvaigzne, ukraiņu izcelsmes aktrise Mila Kunisa (Mila Kunis) ne reizi vien pēdējos gados tiek minēta dažādos seksīgāko sieviešu topos. 2011. gadā, piemēram, AskMen.com ikgadējā iekārojamāko sieviešu sarakstā Mila ieņēmusi augsto 2.vietu uzreiz aiz seriāla «Gossip Girl» zvaigznes Bleikas Laivlijas (Blake Lively).

 
6. Emma Stouna
6. Emma Stouna Foto: REUTERS/ScanPix

6. Emma Stouna

6. Emma Stouna

24 gadus vecā rudmate Emma Stouna vīriešu sirdis iekaroja ar Olīvas lomu lieliskajā pusaudžu filmā «Easy A». Ne tikai, protams. Aktrise filmējusies «Apbrīnojamajā Zirnekļcilvēkā», gangsteru drāmā «Gangsteru mednieki» u.c.

Par lomu filmā «Easy A» viņa saņēma «Teen Choice Awards» un «MTV Movie Awards» balvas, tāpat viņa tika nominēta Zelta Globusam.

 
5. Anna Hateveja
5. Anna Hateveja Foto: REUTERS/ScanPix

5. Anna Hetaveja

5. Anna Hetaveja

Anna Žaklīna Hetaveja dzimusi 1982. gada 12. novembrī Bruklinā, Ņujorkā, ASV. Savu aktrises karjeru uzsāka ar mazām lomām teātra izrādēs. Hetaveja ir filmējusies tādās filmās kā «Kuprainais kalns» (Brokeback Mountain; 2005), «Sātans Pradas brunčos» (The Devil Wears Prada; 2006), «Džeinas stāsts» (Becoming Jane; 2007), «Reičela precas» (Rachel Getting Married; 2008), «Valentīna diena» (Valentine's Day; 2010), «Alise Brīnumzemē» (Alice In Wonderland; 2010), «Tumšais bruņinieks atgriežas» (The Dark Knight Rises; 2012), «Nožēlojamie» (Les Misérables; 2012). Par lomu filmā «Reičela precas» viņa tika nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai kā labākā aktrise galvenajā lomā, par lomu filmā «Nožēlojamie» Hetaveja saņēma Amerikas Kinoakadēmijas balvu (šoreiz labākās otrā plāna aktrises kategorijā), tāpat viņa saņēma Zelta globusa balvu kā labākā otrā plāna aktrise.

Kopā ar Džeimsu Franko viņa 2011. gada februārī vadīja 83. Amerikas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremoniju.

Anna Hateveja
Anna Hateveja Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
 
4. Kristena Stjuarte
4. Kristena Stjuarte Foto: REUTERS/ScanPix

4. Kristena Stjuarte

4. Kristena Stjuarte

«Krēslas» sāgas Bellas lomas atveidotāja Kristena Stjuarte (Kristen Stewart) par 15 minūtes garu privātu tikšanos ar princi no Vidējiem Austrumiem nesen savākusi labdarībai 500 000 ASV dolāru. 23 gadus vecā aktrise piesaistīja vārdā nenosaukta arābu prinča uzmanību, kas bija gatavs dāsni samaksāt par 15 minūtēm viņas laika. Šis fakts vien ilustrē šīs aktrises atstāto iespaidu uz vīriešu prātiem.

Vienā no pēdējām lomām, Džeka Keruaka romāna «Ceļā» («On the Road») ekranizācijā, Stjuarte tēlo brīvas uzvedības pusaudzi Marilū un vairākkārt uz ekrāna redzama gandrīz pilnīgi bez apģērba. Seksīgi, bez šaubām!

 
3. Dženifera Lorensa
3. Dženifera Lorensa Foto: Reuters/ScanPix

3. Dženifera Lorensa

3. Dženifera Lorensa

23 gadus vecā Oskarotā aktrise Dženifera Lorensa šajā topā pārstāv jauno Holivudas paaudzi. Lai arī bulvārpresē Lorensa bieži dēvēta par «resnu», tas netraucē šajā topā viņai iekļūt starp trim pasaules seksīgākajām aktrisēm.

2012. gadā starptautisku ievērību Lorensa guva ar Katnisas Everdīnas lomas attēlošanu rakstnieces Sūzenas Kolinsas romāna ekranizācijā «Bada spēles» (The Hunger Games). Lorensa par šo lomu izpelnījās kritiķu atzinību.

 
2. Skārleta Johansone
2. Skārleta Johansone Foto: REUTERS/ScanPix

2. Skārleta Johansone

2. Skārleta Johansone

28 gadus vecā Skārleta Johansone jau 2006.gadā žurnāla «Esquire» aptaujā atzīta par mūsdienu seksīgāko sievieti. Ar katru jaunu gadu Skārletas seksīgums nav mazinājies, tieši otrādi.

Lai arī Johansone vairākkārt iekļauta dažādos pasaules iekārojamāko sieviešu topos, viņa sevi neuzskata par sekssimbolu. «Nezinu, es sevi par tādu neuzskatu,» viņa teikusi kādā intervjiā. «Tā tas ir šobrīd. Esmu pārliecināta, ka pēc dažiem gadiem tā būs kāda cita. Es vairs nebūšu tik interesanta.»

Aktrise uzskata, ka sekssimbola statusu nav radījušas viņas filmas, jo lielākā daļa Johansones atveidoto sieviešu nav izteikti seksuālas.

«Es nemaz neesmu tēlojusi tik daudz seksuālu varoņu! Protams, to nevarētu teikt par filmām «Match Point» («Uzvaras punkts») vai «Black Dahlia» («Melnā dālija»). Taču man šķiet, ka manis atveidotie varoņi nav tradicionāli seksīgi.»

Nedomāju, ka biju ļoti seksīga filmās «Lost in Translation» («Pazudis tulkojumā») un «The Other Boleyn Girl» («Otra Boleinu meita»). Taču iemesls varētu būt tas, ka esmu formīga, un lepojos ar to,» sacīja Johansone.

Interesanti, ka Skārleta tikusi savulaik noraidīta «Meitenes ar pūķa tetovējumu» galvenajai lomai, jo esot PĀRĀK seksīga.

 
Emma Vatsone
Emma Vatsone Foto: REUTERS/ScanPix

1. Emma Vatsone

1. Emma Vatsone

Par seksīgāko aktrisi atzīta britu aktrise Emma Vatsone, kura vislabāk pazīstama kā Hermione no «Harija Potera» filmu sērijas. Kājas, kājas un vēlreiz kājas. To dēļ pasaules vīrieši ir sajukuši prātā.

Emma Vatsone
Emma Vatsone Foto: REUTERS/ScanPix

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu