«Gandrīz ideālās vakariņās» Ufo, Candy, Āboltiņa un Andžāns (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau 30.septembrī ēterā atgriezīsies skatītāju iemīļotais raidījums «Gandrīz ideālas vakariņas», kurā gaidāmi jauni dalībnieki, nebijušas receptes un pārsteigumi. Gandrīz ideālas vakariņas pirmajā nedēļā skatītājus priecēs ar Latvijā zināmām personībām, kad pie sevis ciemos aicinās radio personība Ufo, dziedātāja Liene Candy, kino kritiķe Daira Āboltiņa un seriāla UgunsGrēks varonis Olafs jeb aktieris Gints Andžāns.

Jaunajā TV3 raidījuma Gandrīz ideālās vakariņas sezonā spraiga sacensība gaidāma jau no pirmās nedēļas. To var dēvēt par slavenību nedēļu, kad viens pie otra dosies radio personība Ufo, dziedātāja Liene Candy, kino kritiķe Daira Āboltiņa un varonis Olafs jeb aktieris Gints Andžāns no latviešu mīlētākā un skatītākā seriāla UgunsGrēks. Šajā nedēļā neiztiks arī bez kurioziem, jau pirmajā dienā viesu uzņēmējam neies tik gludi, kā pats būtu vēlējies.

Raidījumā dalībniekus sagaidīs degvīna dzeršana parkā, vakariņas uz kuģa

un vēl citas aktivitātes.

Viesosies Latvijas novados

Pēc tam, kad skatītāji būs paviesojušies pie Latvijā zināmām un cienītām personībām, tie tiks vesti uz Talsiem. Reģionālo ēšanas sacensību otrajā Gandrīz ideālas vakariņas nedēļā atklās kolorīts Talsu četrinieks - viesnīcas īpašnieks Agnis Dombrovics, pārdevēja grāmatu veikalā Eva Kondrova, frizieris Miķelis Ābols un kultūras darbiniece Rita Kronberga. Šajā nedēļā būs gan ļoti smalki ēdieni, gan arī kāds veģetārietis. Gandrīz ideālu vakariņu producents Kristaps Valdnieks sola, ka

piektajā sezonā īpaša uzmanība tiks veltīta ārpus Rīgas dzīvojošajiem.

Ko tas nozīmē?! Visas sezonas laikā līdz pat Ziemassvētkiem plānotas vakariņas vairākās mazpilsētās. «To darījām ar nolūku, jo jau vairakkārt esam pārliecinājušies, ka viesmīlība Rīgā un ārpus tās atšķiras. Rīdzinieki, neapvainojaties, taču, filmējot vakariņus aiz galvaspilsētas robežām, bieži vien cilvēki ir sirsnīgāki un radošāki. Viņi ne vien gatavi saviem ciemiņiem un visiem skatītājiem rādīt, ko paši prot, bet arī ļoti lepojās ar savām pilsētām. Prieks raudzīties uz to, kā viņi mēģina interesantā veidā parādīt savu pilsētu, vienlaikus sagādājot arī ne mazums pārsteigumu saviem konkurentiem,» tā K.Valdnieks.

Māki taupīgi saimniekot? Piesakies!

Raidījuma Gandrīz ideālas vakariņas producenti rudens sezonā

iecerējuši izveidot vienu īpašu un neparastu nedēļu - taupības nedēļu.

Tādēļ šobrīd tiek meklēti cilvēki, kuri prot pagatavot vakariņas un sarūpēt izklaidi, iztērējot iespējami maz līdzekļu. Ja esat taupīgs saimniekotājs, piesakieties raidījumam TV3 mājas lapā un kļūstiet par Gandrīz ideālu vakariņu dalībnieku.

Gandrīz ideālas vakariņu jaunā sezona no 30.septembra darba dienās 17:50 TV3.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu