Aleksandrs Samoilovs satiekas ar populārām sievietēm (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Slavenais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs gatavojas turnīram Brazīlijā, kurp dosies, lai kopā ar pārinieku nosargātu pasaules čempionu titulu. Sportists ievēro aktīvu diētu un izvairās no ballītēm.

Aleksandrs ievēro stingru diētu, daudz guļ un trenējas, tā paiet puiša dienas aktīvajā sacensību laikā.

«Pēc mēneša dosimies uz Brazīlijā notiekošu turnīru, ir jāsaglabā sava vieta pasaules volejbola listē. Gatavošanās nozīmē stingru diētu, trenēšanos un došanos gulēt konkrētā laikā. Esmu pie tā jau pieradis, pie visa pierod. Ja staigā trīs nedēļas ar galvu uz leju, pie tā pierod, mainās gaita un viss pārējais,» aizdomājas sportists.

Stingra diēta nozīmē to, ka Aleksandrs nedrīkst ēst saldumus un ir speciālas lietas, kas jāēd brokastīs, pusdienās un vakariņās. Tiek daudz ēsti augļi un dārzeņi, bet teikts nē jebkam, kas satur nātriju.

Foto: Nauris Garkaklis

Ar popularitāti sportists sadzīvo labi. Komunikabilitātes dēļ Aleksandrs ir saticies ar daudzām Latvijā pazīstamām sievietēm.

«Popularitātes bums bija uzreiz pēc Olimpiskajām spēlēm, tajā laikā sāku satikties ar modeli Aiju Tēraudu. Atbraucu no Olimpiskajām spēlēm, aizgāju uz klubu un iepazināmies. Aijai tajā dienā tieši bija noņemts ģipsis no kājas, un viņa bija devusies izdejoties. Satikāmies, parunājām, sākām draudzēties,» tā sportists.

Foto: Nauris Garkaklis

Aleksandrs uzskata, ka tas, ka viņš saticies ar populārām sievietēm, ir sagadīšanās un veiksme, bet ne viņa vai sieviešu apzināts nodoms.

«Ar biznesa partneri iepazinos lidmašīnā. Tā vienkārši gadās, neko speciāli nemeklēju,» smejas Samoilovs.

Sportists reti apmeklē klubus, pēdējo piecu mēnešu laikā viņš ir bijis tikai uz trīs pasākumiem, jo priekšroku dod aktīvai atpūtai.

Foto: Nauris Garkaklis
Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu