Jauns šovs: «Ballīte būs!» (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rudens sezonā skatītājiem piedāvā aizvien jaunus raidījumus un viens no tiem ir «Ballīte būs!», kuru vadīsValters Krauze un Dace Miezīte. TV3 skatītājiem būs iespēja paviesoties dažādās izklaidējoši tematiskās ballītēs. Katrā raidījumā Latvijā zināmi pasākumu rīkotāji centīsies pierādīt, ka tieši viņi spēj sarīkot labāko no labākajām mājas ballītēm.

«Ar raidījumu Ballīte būs! vēlamies parādīt, ka, uzticoties svētku rīkotājam, ballīte sanāk daudz krāšņāka! Izrādās, kad ballīšu rīkotāju Latvijā netrūkst, un noskaidrot, kurš no viņiem ir labākais, nav nekāds vieglais darbiņš. Skatītājiem varam solīt patiešām interesantu raidījumu ciklu ar kurioziem, asprātīgiem risinājumiem un ballītēm, kas pārspēj pasūtītāja cerības. Būs arī tādas ballītes, kas svētku pasūtītāja cerības nebūt neattaisnos," atklāj raidījuma Ballīte būs! producents Kristaps Valdnieks.

Foto: Ekrānšāviņš

Pieredzes bagāti vadītāji

Svētku rīkošanu raidījumā Ballīte būs! uzraudzīs un vērtēs gan tie, kas ballīti būs pasūtījuši jeb tās vaininieki, gan arī raidījuma Vadītāji. Ik trešdienas vakaru skatītāji varēs tikties ar diviem rūdītiem profesionāļiem –

Daci Miezīti, kurai pieder Latvijā pirmā kāzu aģentūra, un Valteru Krauzi, kurš ir viens no pieprasītākajiem pasākumu rīkotājiem.

Pieredzējušais šovu un pasākumu vadītājs V.Krauze saka: «Esmu pārliecināts, ka šis raidījums ir man kā radīts, jo ko gan citu es māku novērtēt vēl labāk nekā ballīti?!» Lai arī raidījuma vadītāji V.Krauze un D.Miezīte norādīs uz svētku rīkotāju kļūdām un palīdzēs rast labākos risinājumus, ballītes dienā viņi būs bargākie no vērtētājiem. Ikvienam konkursantam būs iespēja nopelnīt 15 balonu, taču par katru kļūmi ballītes pasūtītājs un abi raidījuma vadītāji kādu balonu saspridzinās. Uzvarēs tikai viens - tas, kuram paliks lielākais skaits nesaplēstu balonu!

Foto: publicitātes

Spraiga sacensība

Jau pirmajos Ballīte būs! raidījumos pierādīsies, ka pasākumu rīkotāji ideālo svētku vārdā gatavi darīt visu, lai uzvarētu! Piemēram,

uznest pus tonnu smilšu dzīvoklī uz sesto stāvu.

Kādu citu ballītes rīkotāju neatturēja par negaiss, lai tā laikā ezera malā rīkotu sinhronās peldēšanas mēģinājumu. Lūk, kāds spēks piemīt svētku organizētājiem! Taču tas nebūt nav viss – skatītājus sagaida Brazīlijas stila un vecmeitu ballīte, dzimšanas diena ar sportiskām aktivitātēm un hokeja fanu ballīte, kā arī citas pārsteidzošas svinības. Ballīte būs! skatītājiem būs iespēja ielūkoties svētku rīkošanas aizkulisēs un redzēt, kā rīkotāji kaulējas par cenām, saskaņo scenārijus un mēģina atrisināt nestandarta situācijas, kad līdz svinībām palikušas vien pāris stundas. Spraiga sacensība gaidāma jau no pirmās nedēļas! Dažādo ballīšu pasūtītāji saviem svētkiem atvēlējuši noteiktu summu, kas atšķirsies, un kuras ietvaros svētku rīkotājiem būs jāspēj izpausties. Šis būs svinību organizētāju galvenais izaicinājums – piepildīt pasūtītāju vēlmes, kas bieži vien būs krietni pāri viņu atvēlētajiem līdzekļiem.

Izklaidējieties ar raidījumu Ballīte būs! no 9.oktobra trešdienu vakaros 22:10 kanālā TV3!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu