Roberto iekaro Lietuvas šovbiznesu! Viņš kļuvis par populāra TV šova favorītu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Dziedātājs un šovmenis Roberto Meloni sāk iekarot Lietuvas šovbiznesu. Karstasinīgais itālis ar savu harismu un skanīgo balsi apbūris Lietuvas populārā TV šova «Lietuvos Balsas» jeb latviskojot «Lietuvas balss» žūrijas pārstāvjus. Pēc spilgtās debijas šovā par dziedātāju raksta lielākie lietuviešu mediji.

Dziedātājs Roberto atminas, ka uz šova pirmo atlasi Lietuvā, no Rīgas izbraucis agrā rīta stundā. Pa dienu devies uz mēģinājumu un tad jau bijis jāsāk gatavoties savam priekšnesumam. Ierodoties Lietuvā, Roberto laiks bijis saplānots pa stundām - mēģinājumi, uzstāšanās, TV un citu mediju intervijas.

«Mana uzstāšanās TV šovā bija vakarpusē. Tādēļ visa diena pagāja gaidīšanas režīmā. Neesmu radis tik ilgas stundas gaidīt savu uzstāšanos,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj Roberto un piebilst, ka gaidīšana bijusi to vērta, jo TV šova žūrija bijusi sajūsmā par viņa priekšnesumu. «Protams, man bija jautri, izmantot savas lietuviešu valodas zināšanas. Esmu jau iepriekš apmeklējis dažas lietuviešu valodas nodarbības, bet tagad savas zināšanas paplašinu mācību centrā «Baltic Media»,» nosaka Roberto, kuram lietuviešu valoda lieti noderēs, turpinot darboties Lietuviešu šovbiznesā, jo pēc dalības TV šova pirmajā atlasē, Roberto iekļuvis nākamajā šova kārtā.

Pirms došanās uz TV šova «Lietuvas balss» pirmo atlasi Roberto iegādājās tepat Rīgā elegantā itāļu zīmola «Mangano» apģērbu, bet vizuālo tēlu uzfrišināja skaistumkopšanas institūtā «Mary Cohr».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu