Feldmane "Superbingo" vadīšanu nodod citiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

TV3 spēli "Superbingo" kopā ar Armandu Simsonu turpmāk vairs kā ierasts nevadīs producente un šovu vadītāja Iveta Feldmane: no viņas stafeti pārņem divas jaunas vadītājas - Elīna Kokina un Krista Pesecka, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Feldmane nolēmusi turpmāk nopietnāk pievērsties raidījumu producēšanai - viņa ir raidījuma "Kinomānija" producente, kā arī iepriekšējās sezonas jaunuma - raidījuma "Vīrietis uz paklāja" - producente. Savukārt "Superbingo" otra vadītāja Ieva Lase pagājušajā nedēļā pārcēlās uz Dāniju pie drauga.

Pirms četriem gadiem Iveta Feldmane kopā ar Lauri Reiniku vadīja TV šovu "Dziedi ar zvaigzni". Nu viņa nolēmusi nopietnāk pievērsties producēšanai
Pirms četriem gadiem Iveta Feldmane kopā ar Lauri Reiniku vadīja TV šovu "Dziedi ar zvaigzni". Nu viņa nolēmusi nopietnāk pievērsties producēšanai Foto: Publicitātes foto / TV3

Tādēļ, sākot ar 2.oktobri, kopā ar Armandu raidījumu vadīs vai nu Elīna, vai Krista. Elīna Kokina ieguvusi maģistra grādu Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē, piedalījusies dažādu Eiropas Savienības projektu īstenošanā, bijusi aģentūras "Mis Latvija" sabiedrisko attiecību speciāliste un ir māmiņa četrus gadus vecam dēliņam.

Savukārt Krista Pesecka ir jauna žurnāliste, kura nupat Latvijas Universitātē ieguvusi sociālo zinātņu bakalaura grādu komunikācijas zinātnē, vadījusi LTV7 raidījumu "OK", strādā meiteņu žurnālā "Avene", kā arī bijusi modeļu aģentūras "Vacatio" modele.

Pēdējās izmaiņas "Superbingo" piedzīvoja pagājušā gada aprīlī, kad spēles vadītāju Lienes Stepenas, Aigara Veldres un Jolantas Strikaites vietā nāca tagadējie vadītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu