Plēpis filmējas «UgunsGrēkā», bet pats nav redzējis nevienu sēriju (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Seriāla «UgunsGrēks» jaunajai sezonai ir pievienojies tautā iemīļotais aktieris Rūdolfs Plēpis. Aktieris nav redzējis nevienu populārā seriāla sēriju un viņam nav ne jausmas, kas vispār norisinās seriālā «UgunsGrēks».

Aktieris Rūdolfs Plēpis atzīstas, ka nav redzējis nevienu seriāla «UgunsGrēks» sēriju, vienīgais seriāls ko viņš ir skatījies ir reiz populārais seriāls «Dzīvoklis». Seriāls bijis arī pēdējais ko Rūdolfs skatījies pa televizoru.

«Neesmu redzējis nevienu sēriju «UgunsGrēkam», man nav ne jausmas, kas sižetiski norisinās seriālā. Režisore saka, ka tas ir labi, ka nekas nav jāzina, tā es seriālā ienesīšu jaunu, svaigu skatījumu. Esmu apjautājies cilvēkiem, izrādās arī pašmāju seriālos, gluži kā meksikāņu melodrāmās, novērojami atminās zudumi, koma, sajukšana prātā, mūžīgās intrigas. Būs jautri, to visu vērot no iekšienes,» smejas Rūdolfs.

Aktieris smejas atceroties, ka mirklī, kad viņu apstiprināja lomai, viņam tika jautāti izmēri, lai varētu piemeklēt piemērotu uzvalku.

«Nezinu, tas no gēniem vai vielmaiņas atkarīgs, visu mūžu esmu svēris 69 – 70 kilogramus. Varu ēst ko vēlos, vienalga, svars nemainās,» atklāj Rūdolfs.

Rūdolfs joko sakot, ka seriālā viņam uzticēts līgavaiņa tēls, komiskais tēls, jo neko nopietnu, pārmērīgi gudru viņam jau neuzticētu tēlot.

«No visiem ar profesiju saistītajiem darbiem, es neprotu ierunāt reklāmas, nemāku un viss. Kad ar kādu kopā, tad vēl iespējams izdosies, bet vienam pašam optimistiski runāt par ziepēm vai tualetes papīru neizdodas. Neprotu un viss,» atklāj Rūdolfs.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu