"SuperBingo" vadītāja pārceļas uz Dāniju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Drīzumā «Mis Latviju 2008» Ievu Lasi svētdienas rītos vairs TV ekrānos, vadot veiksmes spēli «SuperBingo», nevarēs redzēt – viņa ir devusies pati savas veiksmes meklējumos pie mīļotā puiša Miki Engberga uz Dānijas pilsētu Orhūsu, vēsta "Vakara Ziņas".

Latviešu skaistule Ieva Lase noliedz baumas, ka būtu pārcēlusies uz dzīvi Dānijā, jo ir bērna gaidībās. "Neesmu stāvoklī, kā to lasīju kādā no medijiem. Katrā ziņā tā man bija nopietna smieklu deva! Acīmredzot tā bija neveiksmīga kleitas izvēle."

Ieva Lase atzīst, ka galveno lomu viņas visas iedzīves pārvākšanā uz Dāniju spēlēja viņas mīļotais vīrietis Miki Engbergs. "Esam kopā gandrīz divarpus gadus, un mūs ir nogurdinājusi sēdēšana uz koferiem. Gribējās beidzot vietiņu, kuru varētu saukt par mūsu."

Lase tomēr ir pārliecināta, ka Latviju uz visiem laikiem nepamet: "Man ir ticība, ka būšu atpakaļ, vienkārši šobrīd viss bija iegrozījies tā, ka galamērķis ir Dānija. Miki jāpabeidz studijas, bet es jau esmu absolvējusi augstskolu, līdz ar to vieglāk pārvākties bija man."

Ieva nedaudz iekrājusi, lai uzreiz nebūtu jādodas darba meklējumos, bet varētu īstenot savas kvēlākās vēlmes. "Sākotnēji man ir plāns laiku veltīt sevis iekšējai attīstībai, lietām, ko jau sen esmu gribējusi darīt, bet nebija īsti iespējams! Piemēram, dejot baletu, lasīt grāmatas, iet uz dažādiem kursiem," tā "Mis Latvija 2008".

"Zinu, ka jau drīz sākšu ilgoties pēc Latvijas – mājas tomēr ir un paliek mājas. Pagaidām vēl Dāniju par tādām nevaru saukt. Bet labi vien ir, ka Dānija nav nemaz tik tālu!" pauž Ieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu