Šarmantā aktrise Sarmīte Rubule filmējas seriālā «Eņģeļu iela 9» (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dailes teātra aktrise Sarmīte Rubule ir sākusi teātrī jauno sezonu, kā arī ir sākusi filmēties seriālā «Eņģeļu iela 9». Teātrī aktrisei šajā sezonā lomu skaits ir samazinājies līdz minimumam, tas ļaus aktrisei pievērsties vairāk sev, kā arī veltīt laiku ārpusteātra projektiem.

No 23. septembra LTV 1 kanālā būs vērojams jauns pašmāju seriāls «Eņģeļu iela 9». Seriālā piedalīsies daudz dažādu pašmāju teātra zvaigžņu, tādu kā Ivars Kalniņš, Kristīne Nevarauska un Sarmīte Rubule.

«Man patīk teiciens, ka seriāli ir kā garšīgas košļenes un, tos skatoties, jāizbauda košļāšanas prieks,» smejas Sarmīte.

Kā vienu no interesantajām lietām aktrise min to, ka komandai ir pievienojies Ivars Kalniņš. Tomēr, kā tas viss izskatīsies kopumā, aktrisei nav ne jausmas. Viņa ļoti uzticas režisores profesionalitātei un pieredzei seriālu veidošanā.

Foto: No personiskā arhīva

Par lielāko komplimentu, kuru iespējams saņemt, filmējoties seriālā, aktrise uzskata to, ka režisore pasaka, ka viņai ir bauda strādāt ar aktieru sastāvu.

«Sanāk saspēlēties ar manu kolēģi Kristīni Nevarausku, kura seriālā būs mana māsīca. Pēc scenārija abas esam saņēmušas mantojumā zemi un šis fakts uzjundī intrigas un kaislības. Cilvēku vienmēr pārbauda ar naudu. Mana varone Judīte vēlas dzīvot ar pilnu krūti, viņa ir dārgas un vieglas dzīves piekritēja un ar savām idejām un sapņiem lec augstāk par realitāti. Viņai bieži nav takta izjūtas, un visi viņas izgājieni ir komiski. Sieviete - viesulis, kura bieži vien nerēķinās ar citiem cilvēkiem,» savu lomu raksturo Sarmīte.

Foto: No personiskā arhīva

Jaunais seriāls nav aktrises pirmā seriālu pieredze. Pirms sešiem gadiem Sarmīte filmējās pašmāju seriālā «Svešā dzīve».

«Lai gan joprojām piedalos astoņās repertuāra izrādēs, šosezon mana slodze teātrī ir samazinājusies līdz minimumam. Pēdējos gadus esmu strādājusi TIKAI Dailes teātrī un esmu griezusies kā vāvere ritenī, tagad ir mans atslodzes laiks, tāpēc šo laiku ceru veltīt sev, kā arī man ir prieks iesaistīties projektos ārpus teātra,» atklāj Sarmīte.

Foto: No personiskā arhīva

Aktrise bērnībā skatījās gandrīz visus padomju Latvijas piedāvātos seriālus. Šobrīd gan televizoru sanāk skatīties reti, lai neteiktu gandrīz nemaz.

Foto: No personiskā arhīva
Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu