"Trakā, dullā mīlestība" ir numur viens Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vēlēšanu nedēļas nogale Latvijas kinoteātros pagāja bez pārsteigumiem, jo, kā prognozēts, pirmajā vietā ir lente "Trakā, dullā mīlestība" ("Crazy, Stupid Love"), informē "kinokino.lv".

Romantisko komēdiju (ar drāmas elementiem), kurā titullomās redzams komiķis Stīvs Kerels (Steve Carell), aktrise Džuliana Mūra (Julianne Moore) un Holivudas uzlecošā zvaigzne Raiens Goslings (Ryan Gosling), pirmajās trīs demonstrēšanas dienās noskatījušies 3554 skatītāji. Filma tiek demonstrēta uz četriem ekrāniem. Paredzams, ka tā uzrādīs stabilu sniegumu un ierindosies starp veiksmīgākajām šā žanra pārstāvēm.

Otro vietu ieņem mākslas un animācijas apvienojums - ģimenes filma "Smurfi" ("The Smurfs"), kuru rāda jau piekto nedēļu. Filma uzrāda teicamus rezultātus, jo tās skatītāju skaits nedēļas nogalē (3041) ir augstāks par iepriekšējo nedēļas nogali. Kopējais skaitītāju skaits pārsniedz 38 tūkstošus.

Trešo pozīciju ieņem šausmu lente 3D formātā – "Ceļa gals" ("Final Destination"), jaunākā daļa, bet tai seko Latvijas un Igaunijas kopražojums, studijas "Rija" animācijas filma "Lote un Mēnessakmens noslēpums".

Otrs nedēļas jaunums, romantiskā komēdija ar Sāru Džesiku Pārkeri (Sarah Jessica Parker) "Nezinu, kā viņa to dara" ("I Don't Know How She Does It"), ar 1366 skatītājiem ierindojas topa piektajā vietā. Filmu izrāda uz diviem ekrāniem.

Kopējais skaitītāju skaits nedēļas nogalē no 16. līdz 18. septembrim ir 17 724 (par vienu tūkstoti vairāk nekā pirms nedēļas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu