Raidījumu filmēšanas pauzēs Duļevska baro bērnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no raidījuma

Kulinārijas raidījumu cienītājiem pašmāju televīzijas kanāli pamazām pārvēršas par paradīzi zemes virsū, jo šādu raidījumu kļūst aizvien vairāk, tie mainās, un šajā jomā par stagnāciju nevar sūdzēties.

TV3 vien vasaras sākumā skatītājiem sāka piedāvāt divus jaunus raidījumus "Esi gardēdis" un "Gandrīz ideālas vakariņas", bet nu uzlabotā versijā pie skatītājiem atgriezies arī atraktīvā pavāra Elmāra Taņņa vadītais raidījums.

Saprotas no pusvārda

Pavāra Elmāra Taņņa raidījums "Garšu laboratorija" šoruden pārtapis par "Divi cepas", turklāt līdzās Tannim to vada arī Jana Duļevska. Viens no galvenajiem viņas uzdevumiem raidījumā ir sniegt jautrus, izglītojošus un noderīgus faktus par ēdienā izmantotajiem produktiem. "Ja ["Garšu laboratorijā"] kopā ar viesiem kādreiz mēdza būt grūtāk vadīt raidījumu, tad tagad Jana man palīdz un mums ir interesanti. Saprotamies no pusvārda. Ar viņu nepavisam nav grūti, jo viņa ir elastīga, interesanta un vienmēr priecīga sieviete. Kopā cepamies, un mums ir par ko parunāt. Vienīgais sarežģījums ar Janu ir tas, ka viņa ir jaunā māmiņa (jūlijā pasaulē nāca Janas Duļevskas un hokejista Rodrigo Laviņa otrais dēls, kuram vecāki deva vārdu Niklāvs, – aut.) un

citreiz, filmējot raidījumu, ir jāapstājas, lai viņa var pabarot mazo, bet tas jau ir forši,"

VZ smaidot stāsta Elmārs.

Slavē konkurentus

Pavārs priecājas, ka Latvijā veido tik daudz kulinārijas raidījumu un cilvēkus tie interesē. "Mūsu jaunais raidījums ir jautrs un pozitīvs. Katrs pavārs jau strādā savādāk, katram savs stils, un skatītājs izvēlas, kas viņam tuvāks. Piemēram, jaunajai Lapsai (LNT jaunais raidījums "Lapsa virtuvē", kuru vada Liene Tomsone, – aut.) ir savs stils. Starp citu, ļoti skaists raidījums!" ar uzslavu konkurentiem neskopojas Tannis.

Gatavs nodarbināt ģimeni

Viens no Taņņa lielākajiem profesionālajiem gandarījumiem šobrīd ir paša jaunatvērtais restorāns "Umami" Ģertrūdes ielā.

"Tur man iet ļoti labi, cilvēki saka, ka ir garšīgi, stilīgi un labprāt nāk pie manis paēst. Šis restorāns pašam šobrīd ir izaicinājums. Tas ir mazs, tikai 24 vietas, un es pats tur bieži gatavoju." Šī vasara ekonomiskajā ziņā bijusi veselīgāka nekā iepriekšējās, un nu jau Tannim radusies sajūta, ka situācija Latvijā uzlabojas. "Ja atkal uznāks kāda krīze, "šancēsim" jaunajā restorānā visa ģimene, un būs labi. Sieva jau tagad man daudz palīdz."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu