Zatleru pāris pēc vasaras atpūtas atgriezies pilsētā (77)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Eksprezidents Valdis Zatlers kopā ar sievu Lilitu pēc vasaras atvaļinājuma, ko pavadīja laukos, kur politiķis arī uzlaboja veselību, nu atgriezušies savos galvaspilsētas apartamentos, kā arī jau izgājuši sabiedrībā un apmeklē kultūras pasākumus.

«Jā, mēs gluži kā skolnieki 1. septembrī esam šoruden atgriezušies no savām lauku mājām pilsētā. Vīrs jau ir pabijis Polijā starptautiskā konferencē par militāru drošību,» atklāj Lilita Zatlere.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Valdis un Lilita Zatleri atklāj, ka abiem ir līdzīga gaume, tādēļ arī abi plecu pie pleca kopīgi apmeklē gan teātru, gan operas izrādes. «Mums visiem ir jāizstāv sava nacionālā bagātība. Mēs vienmēr esam kulturāla tauta, esam tādi vienmēr bijuši un gribam tādi būt,» nosaka eksprezidents, bet Lilita nosaka, ka mēs, latvieši, sevi varam iznest pasaulē tikai caur kultūru, mūziku un mākslu.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (77)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu