Pavāram Sirmajam - jauns restorāns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais pavārs Mārtiņš Sirmais šodien, 15.septembrī, atklāj jaunu restorānu "Tam labam būs augt", informē restorāna pārstāvji.

Restorānu radījuši trīs pavārmākslas meistari – Mārtiņš Sirmais, Ēriks Dreibants un Rūta Rietuma.

"Šāds meistaru trio jūsu acu priekšā uzburs īstus mākslas darbus, vārda tiešā nozīmē, jo galvenā vieta restorānā būs atklāta un apmeklētājiem redzama pavāru darba vieta restorāna vidū," sola pavāri, piebilstot, ka galvenie instrumenti ēdienu pasniegšanā būs garša, smarža un vizuālais skats.

Vai Mārtiņš domā atgriezties televīzijā un veidot raidījumus? (Atgādināsim, ka iepriekšējā sezonā LNT bija skatāms viņa vadītais raidījums "Sirmā ēdienkaratē", kuru nu nomainījis jauns šovs - "Lapsa virtuvē".)

"Šobrīd man visas domas ir pie restorāna, taču jau oktobrī regulāri braukšu uz ārzemēm filmēt materiālus savam jaunajam topošajam raidījumam," atklāj Sirmais, vien piebilstot, ka sīkāka informācija par jauno raidījumu būs nedaudz vēlāk.

Jaunais restorāns „Tam labam būs augt” gaidīs ciemos Vecrīgā, Torņa ielā 4, Jēkaba kazarmās 2b no otrdienas līdz sestdienai plkst. 12 - 23.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu