Osmuškinas modes nama atklāšanā ballējas miljonāri (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Annas Osmuškinas modes nams pulcē vietējos un ārzemju miljonārus un viņu sievas. Miljonāri apmeklēja populārās dizaineres modes namu, lai vērotu viņas jaunās tērpu kolekcijas «Medības» modes skati un iespējams, izvēlētos jaunus tērpus savām rudens gaitām.

Miljonārus pie ieejas sagaidīja sievietes viduslaiku tērpos katra ar diviem lieliem tīrasiņu vēja suņiem. Dzīvnieki apsargāja modes namu no nevēlamiem viesiem. Tāpat pie ieejas stāvēja pāris automašīnas ar apsardzes firmas darbiniekiem, kuri bija ieradušies, lai apkarotu iespējamās nekārtības.

Foto: Sejas.lv

Viesi ieradās dārgās automašīnās, kuras lielākoties vadīja šoferi. Ikvienam rokās bija ziedu klēpis un dažādas dāvanas. Tika dāvināts gan dārgs alkohols, gan lielformāta gleznas.

Anna Osmushkina pati sagaidīja visus viesus pie ieejas un sveicināja ar ierašanos, tādā veidā izrādot cieņu ikvienam sava modes nama apmeklētājam. Satiekoties ikviens viesis tika pie sveiciena bučām no pašas dizaineres.

Foto: Sejas.lv

Viesu vidū bija gan Latvijas miljonāri, gan ārvalstu miljonāri un protams dažādu valstu diplomātiskais korpuss, kuru pastāvēji skati apmeklēja miesassargu pavadībā.

Pasākumā nekam netika žēloti līdzekļi, viss bija ieturēts ar šiku, priekštelpas grīdu un modes skates «mēli» klāja dabīgs zāles segums, segums bija lieliski kopts un bija tumši zaļš. Zālē daudzām lēdijām ieķērās papēžu kurpes, bet visas veiksmīgi iemācījās par to pārvietoties.

Foto: Sejas.lv

Modes skate tika pieteikta un vadīta trīs valodās – latviešu, krievu un angļu. Vadītāju lomās iejutās modes nama pārstāvis Vladimirs un modeļu aģentūras «Vacatio» dibinātājs un direktors Zigmunds Līpiņš.

Foto: Sejas.lv

Pēc skates viesiem bija iespēja baudīt dažādus vīnus, viskiju, kafiju un nodoties saviesīgām sarunām. Smaidīgi bārmeņi iznēsāja dažādas uzkodas. Uzkodās kā elementi bija iekļautas skujas, ķērpji vai sūnas, kas pastiprināja uzkodas garšu un neatkārtojamību.

Viesi modes namu atstāja tikai pēc pusnakts, pozitīvi, smaidīgi un modes iedvesmoti.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu