Kurusovai mīļotais uzdāvina iespaidīgas zelta augstpapēdenes (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Moderno sporta deju trenere un tiesnese Aleksandra Kurusova pagājušās nedēļas nogalē kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku TV3 15. dzimšanas dienas ballītē sniedza ugunīgu dejas priekšnesumu. Taču vēl iespaidīgākas bija kurpes zelta krāsā, ar kurām Aleksandra ieradās uz pasākumu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Aleksandra Kurusova atklāj, ka deju priekšnesumu, ko izpildījusi kopā ar Lauri Reiniku, pirms uzstāšanās izmēģinājuši tikai divas reizes. «Mēs šo deju pirms gada dejojām TV šovā Lietuvā. Tādēļ nevar teikt, ka pēdējo reizi dejojām pirms sešiem gadiem,» teic Aleksandra, kura tandēmā ar Lauri Reiniku 2007. gadā uzvarēja Latvijā pirmajā TV deju šovā «Dejo ar zvaigzni».

Foto: Sejas.lv

«Atkal dejojot ar Lauri, sajūtas bija tādas pašas kā pirms sešiem gadiem. Man jau pilns telefons ar īsziņām, un «Tviterī» cilvēki raksta, ka esam ar Lauri forši nodejojuši. Un atkal tās pašas emocijas,» nosaka Aleksandra.

Foto: Sejas.lv

Savukārt tikpat spilgtas kā Aleksandras izpildītā deja bija arī viņas zelta augstpapēžu kurpes, ar kurām dejotāja nevis uz skatuves dejoja, bet ieradās uz TV3 15. dzimšanas dienas svinībām. Iespaidīgajām augstpapēdenēm ir aptuveni 20 centimetrus augsts papēdis. Mirdzošos apavus Aleksandrai uzdāvinājis viņas mīļotais vīrietis Oskars Ostrovskis. Lai gan no malas izskatījās, ka Aleksandrai nekādas problēmas nesagādā iespaidīgās augstpapēdenes, viņa atzina, ka, staigājot ar šiem apaviem, nepieciešams blakus stiprs plecs. «Augstpapēžu kurpes ir mani ikdienas apavi. Taču pie šīm kurpēm vajadzēja mazliet pierast, jo šīs ir kurpes ar augstākajiem papēžiem, kādas man jebkad bijušas. Kad Osis man pasniedza šo dāvanu, biju sajūsmā. Es neko nezināju, ka viņš ir iegādājies šādas kurpes, bet tās man derēja kā uzlietas. Man pat asara nobira no emocijām, kad ieraudzīju šo dāvanu. Viņš ar šo dāvanu ir trāpījis desmitniekā,» atzīst dejotāja.

Foto: Sejas.lv

Tā kā uz pasākumu bija jāievēro dreskods, Aleksandra modes mākslinieces Birutas Vainovskas darināto kleitu šokolādes brūnā tonī izcēla ar zelta kurpēm, auskariem un rokassprādzēm.

Uz kādu laika sprīdi Aleksandra bija arī nomainījusi frizūru, no allaž ierastajiem garajiem un taisnajiem matiem viņa bija izveidojusi bagātīgas sprogas. Tiesa gan, nu Aleksandra atgriezusies pie ierastā matu sakārtojuma.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu