Tinto Brass plāno filmu par Berluskoni prostitūtām (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Itāļu erotiskā kino režisors Tinto Brass žurnālistiem Venēcijas kinofestivālā atklājis, ka vēloties uzņemt filmu par bijušā Itālijas premjerministra Silvio Berluskoni izmantotajām prostitūtām. «Es gribu izveidot filmu par Berluskoni un nosaukt to par «Thank you, Daddy»,» viņš teica, atsaucoties uz iesauku, kurā politiķi dēvēja viņa ballītēm nolīgtās prostitūtas.

Brass vislabāk pazīstams ar erotiskajām filmām «Caligula» un «All Ladies Do It», kas balstīta uz komponista Volfganga Amadeja Mocarta operu «Cosi Fan Tutte». Patlaban viņš atrodas Venēcijas filmu festivālā, kur izrādīta dokumentālā kinolente par viņa dzīvi «Intintobrass».

Greznajā viesnīcā «Excelsior» 80 gadus vecais režisors ieradās ar Katerinu Varci (Caterina Varzi), ko dēvē par savu mūzu.

Brass arī nopēla «mūsdienu izvēli par labu bezjūtīgam interneta porno, nevis meistarīgām erotiskajām filmām».

76 gadus vecais Berluskoni noliedz prostitūtu izmantošanu un baudkāru ballīšu rīkošanu, tomēr jūnijā viņš tika atzīts par vainīgu tolaik 17 gadus vecas prostitūtas nolīgšanā.

Berluskoni bijis precējies divreiz. Viņa otrā sieva Veronika Lario 2009.gadā iesniedza šķiršanos, raksturojot politiķi kā «pūķi, kuram atdodas jaunas meitenes». Viņa norādīja, ka nevarot palikt kopā ar vīrieti, «kurš bieži ir ar nepilngadīgajām».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu