Top 10 vietas, kurp doties svinēt mācību gada sākumu! (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šogad 1. septembris iekrīt brīvdienās, kas ir lieliski, jo šo dienu varēsim pavadīt kopā ar draugiem un ģimeni, bet jau nākamajā dienā uzsākt mācības! Esam apkopojuši desmit dažādas vietas un pasākumus, kurp varētu doties svinēt mācību gada sākumu!

Spēļu un rotaļu diena Brīvdabas muzejā

Foto: LETA

Dailes teātris skolas sākumu aicina svinēt Vārnu ielas republikā

Foto: publicitātes

Vārnu ielas republika from Dailes teatris on Vimeo.

Jauniešus aicina uz pasākumu «Zem viena jumta»

Foto: publicitātes

1.septembrī uz Dabas muzeju bez maksas

Foto: publicitātes

Atklās vienu no lielākajām iekštelpu bērnu izklaides vietām Rīgā

Foto: publicitātes

Atklāšanas programma bērniem:

12:00 – 12:15 Vinnija Pūka piedzīvojums ar Bitēm;

13.00 – 13:15 Buratino pazudušās zelta atslēdziņas meklēšana;

14:00 – 14:15 Karlsons ierodas uz dzimšanas dienu pie Brālīša;

15:00 – 15:15 Sniegbaltīte un septiņi Rūķīši.

Aristoteļa svētki Doma laukumā

Foto: publicitātes

Svētku diena pirmklasniekiem Tērvetes dabas parkā

Foto: publicitātes

Labdarības pasākums ģimenēm un bērniem «Zaķītis lec uz skolu!»

1.septembrī tiek laipni aicinātas ģimenes ar bērniem un bērni no dažādiem Latvijas bērnu namiem, izbaudīt pēdējo dienu pirms jaunā mācību gadu sākšanās, apmeklējot jauku pasākumu «Zaķītis lec uz skolu!», kas norisināsies Stopiņu novadā, Ulbrokā, sporta laukumā pie Ulbrokas ezera. Pasākuma laikā būs iespēja skatīties profesionālo mākslinieku apvienības «KILI - KILI» leļļu izrādi «Kas zaķīti pasargās?» un pārbaudīt savu veiklību, piedaloties «Veselības un aktivitāšu trasē». Dalība pasākumā ir bez maksas. Izrādes darbība risinās mežā, kur spraigi darbojas Ezis, Skunkss, Bruņurupucis, Zaķis un Vilks, lai atrisinātu mūžīgo konfliktu starp Zaķi un Vilku, kas traucē pārējo iemītnieku mierīgajai ikdienas dzīvei. Lugas autors ir Māris Putniņš, kurš ir slavens un atzīts gan Latvijā, gan pasaulē, kā leļļu filmas «avārijas Brigāde» radītājs un mākslinieks. Izrādē darbojas pazīstamie leļļu teātru aktieri: Laila Kirmuška, Edgars Lipors un Jānis Kirmuška. Izrādes ilgums - aptuveni 50 minūtes.

Notiks pirmais saldējuma ēšanas čempionāts Latvijā

Foto: publicitātes

Uz Leļļu teātri un kino!

Pirmajā septembrī Latvijas leļļu teātrī skatāmas vairākas izrādes. Plkst 11:00 «Ērkšķrozīte»/ « Tāšu namiņš, ledus namiņš», bet plkst 15:00 «Un atkal Pifs...» / «Īkstīte».

1. septembrī «Kino bizē» (18:00) un «Splendid palace» (15:00) skatāma lielo popularitāti ieguvušā filma «Mammu, es Tevi mīlu». «Mammu, es Tevi mīlu» ir dinamisks attiecību trilleris par trīspadsmitgadīgu Rīgas skolnieku Raimondu un viņa māti. Kāda šķietami nenozīmīga piezīme skolā iesāk piedzīvojumiem bagātu nedēļu Raimonda dzīvē. Raimonds aizbēg no mājām, iekuļas apšaubāmā afērā ar lokālo prostitūtu, nonāk policijas redzeslokā un visbeidzot atrisina samilzušo konfliktu gan ar mammu, gan savu labāko draugu. Filma 63. Starptautiskajā Berlīnes kinofestivālā ieguva «Genertion Kplus» Starptautiskās žūrijas balvu.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu