Apskati Latvijā zināmu mūziķu otrās pusītes (52)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Jaunie dziedātāji muzicē, atpūšas, priecājas, mīl dzīvi un savas otrās pusītes. Kuri ir tie laimīgie, kas iekarojuši mūsu mīļo mūziķu sirdis?

Dueta «Dvīnes» dalībniece Ana Drozdoviča ir attiecībās ar hokejistu Kristeru Gudļevski. Pāris ir kopā jau labu laiku un sabiedrībā joprojām uzvedās tā, it kā amora bulta būtu viņus skārusi tikai šodien.

Foto: No personiskā arhīva

Otra dueta «Dvīnes» dalībniece Katrīne Drozdoviča ir attiecībās ar hokejistu un savu bijušo klasesbiedru Edgaru Dīķi. Attiecības izveidojās tikai pēc divpadsmitās klases beigšanas un turpinās joprojām.

Māsas vieno ne tikai mūzika, bet arī fakts, ka dvīņu mīļotie vīrieši ir draugi un sportisti.

Foto: No personiskā arhīva

«Jaunās talantu fabrikas» dalībniece un viena no šova favorītēm, dziedātāja Aminata Savadogo ir attiecībās ar Nikitu Lebedevu. Vadoties pēc pāra fotogrāfijām, kuras izvietotas sociālajos tīklos, mīlas jūtas valda viņu sirdīs jau vairāk kā divus gadus.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Ieva Sutugova nemeklē laimi veidojot attiecības ar citas profesijas pārstāvjiem, mūziķe ir kopā ar pianistu Jāni Miltiņu. Jaunieši ir kopā ne tikai ikdienā, bet arī uz skatuves, puisis spēlē sintezatoru dziedātājas koncertos.

Foto: No personiskā arhīva

Grupas «Double faced eels» līderis Marka ir izveidojis attiecības ar Kristiānu Klekmani, kura darbojās grupā kā fotogrāfe un menedžere. Pāris labprāt pavada laiku sportiskās aktivitātēs. Kā vienu no pāra kopīgajām nodarbēm var minēt «snūkera» spēlēšanu.

Foto: No personiskā arhīva

Par lielisku piemēru un mudinājumu veidot attiecības jauniešiem kalpo Miks un Laura Dukuri. Pāris tikko ir nosvinējuši laulību pirmo gadadienu. Jaunieši joprojām ir iemīlējušies, laimīgi un laulības neiztraucē ne Mikam, ne Laurai izpausties savās izvēlētajās jomās.

Foto: No personiskā arhīva
Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu