Zinību diena un skolas preču tirdziņš Centrāltirgū

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP /LETA

30. augustā, par godu gaidāmajai Starptautiskajai zinību dienai Centrāltirgus aicina ikvienu rīdzinieku un pilsētas viesi uz skolas piederumu apmaiņas punktu, ko pavadīs jautrs un muzikāls notikums «Sveika skola»’. Pasākuma ietvaros notiks bērnu un jauniešu dažādu vokālo grupu koncerti, tautas deju ansambļa «Zelta sietiņš» priekšnesums, iluzionista aizraujoša uzstāšanās un skolas preču tirdziņš.

No plkst. 11.00 Centrāltirgus Nēģu ielas laukumā tiks radīta jautra pirmssvētku atmosfēra. Ar skanīgām dziesmām apmeklētājus priecēs popgrupa « Poppy», vokāla grupas «Tev un man» un «Rasa», bērnu un jauniešu studija «Rondo GS», kā arī O’kartes zvaigzne Kašers. Ne vien skatīties, bet arī aktīvi dejot līdzi ikvienu aicinās enerģiskie tautas deju ansambļa «Zelta Sietiņš» dejotāji. Savukārt,

pārsteidzošus un neticamus brīnumus skatītajiem uzburs talantīgais iluzionists Toms Felkers.

Tirgū darbosies trīs radošās darbnīcas: Nozīmīšu izgatavošanas darbnīcā katram būs iespēja izgatavot savu veiksmes žetonu jaunajam mācību gadam, radošajā darbnīcā «Ietērp savu mācību grāmatu!» no dažādiem materiāliem ikvienam skolēnam būs iespēja izveidot īpašu vākus savai mācību grāmatai, bet Seju apgleznošanas darbnīcā ikviens tiks aicināts uz brīnumainām pārvērtībām. Savukārt spēļu cienītājiem būs iespēja izmēģināt savu veiksmi dažādās aizraujošās Lielformāta spēlēs, kuras vadīs Munise Lamberte.

Pasākumu vadīs un par publikas iesaistīšanu rūpēsies pasākuma vadītāji Jogita Pūpola un O’kartes zvaigzne Kašers.

30. augustā visas dienas garumā Nēģu laukumā darbosies skolas piederumu apmaiņas punkts, lai skolas lietām dotu otru elpu – ikviens aicināts atnest to, kas mācību procesā vairs nav nepieciešams, un iemainīt pret to, kas var būt noderīgs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu