Notiks pirmais saldējuma ēšanas čempionāts Latvijā (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

1.septembrī ģimenes atrakciju parkā «Pik Nik parks» notiks pirmais saldējuma ēšanas čempionāts Latvijā. Čempionāts sāksies plkst.12 00 un čempionāta dalībnieki tiks dalīti trīs vecuma grupās.

Katram dalībniekam ar mazo karotīti būs jāapēd viens saldējums. Čempionātu vērtēs stingra žūrija un uzvarēs ātrākais dalībnieks katrā grupā. Kopvērtējuma uzvarētājs balvā saņems kasti Balbiino saldējuma. Īpaša balva būs arī jaunākajam čempionāta dalībniekam un parka apmeklētāji noteiks simpātiju balvas ieguvēju.

Čempionāta laikā plānots apēst 1500 porcijas saldējuma!

«Latvijā ne tikai bērnu smaidi karstās vasaras dienās, bet pat statistikas dati liecina par to, ka mēs mīlam saldējumu. Tā kā esam ģimenes atrakciju parks, tad rīkojam saldējuma ēšanas čempionātu visai ģimenei, kurā aicināti piedalīties visi, kam garšo saldējums. Rudens tuvojas, tāpēc ir pēdējais laiks ļauties šai vasaras sajūtai» tā ideju raksturo «Pik Nik parks» vadītājs Ojārs Brics.

Pēc saldējuma ēšanas čempionāta dalībnieki tiks aicināti piedalīties stafetēs un spēlēs. Tāpat visas dienas garumā apmeklētāji varēs izmantot atrakcijas, aplūkot mini zoo un cept desiņas «Pik Nik parks» piknika vietās.

Rīga, Jūrmalas gatve 78d, pie «Volvo sporta centrs».

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu