Ilgi gaidītas kāzas! Atis Auzāns beidzot iestūrējis laulības ostā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Auzānu ģimenes arhīvs

21. augustā dziedātājs un TV šovu zvaigzne Atis Auzāns beidzot mija gredzenus ar savu ilggadējo draudzeni un dēliņu māmiņu, mākslinieci Ludmilu Veliku. Pāris apprecējās Teikas dzimtsarakstu nodaļā, bet jau vēlāk viņi devās uz jūru, kur abu laulību iesvētīja mācītājs Mārtiņš Burke - Burkevics.

Teikas dzimtsarakstu nodaļā Ata un Ludmilas kāzu ceremoniju vadīja operdziedātājs Miervaldis Jenčs, kurš savulaik bija arī Ata kolēģis televīzijas šovā «Koru kari».

«Miervaldis mums bija liels pārsteigums. Kad iesniedzām papīrus un uzzinājām, ka cilvēks, kurš mūs salaulās, būs Miervaldis, ļoti nopriecājāmies. Gribējām, lai īpašajā mirklī klāt ir tikai zināmi cilvēki un Miervaldis ir «savējais» cilvēks. Dzimtsarakstu nodaļā bijām tikai mēs, vedēji un Miervaldis,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj Atis.

Pēc oficiālās ceremonijas dzimtsarakstu nodaļā pāris devās uz vietu, kur Gauja ietek jūrā, lai iesvētītu savu laulību. Tā kā Atis ir katolis, bet Ludmila nepieder nevienai ticīgajai konfesijai, pārim nācās precēties dzimtsarakstu nodaļā. Zīmīgi, ka laulības nostiprināšanu Dieva priekšā veicis cits TV šova kolēģis - luterāņu mācītājs Mārtiņš Burke - Burkevics.

«Vēlējos, lai mūs salaulā Mārtiņš Burke – Burkevics, kurš deva savu svētību mūsu laulībai. Tas bija skaists pasākums – jūra, saulriets, apkārt draug. Viss izvērtās mīļi un sirsnīgi,» savas dzīves skaisto notikumu atminas Atis.

Ata un Ludmilas kāzu norisē piedalījās vecāki, abu dēliņi Dāvis un Matīss, kā arī tuvākie draugi. Pēc laulību reģistrācijas Ludmila saglabāja savu, kā arī pieņēma vīra uzvārdu.

Savu mīļoto Ludmilu Atis bildinājis jau sen, bet kā jau mūziķim pieklājas, vienmēr darba pilnas rokas - dalība TV šovos, koncerti, pasākumi un brīvu dienu bijis ļoti maz. «Iespējams, mēs vēl nebūtu apprecējušies, ja Ludmila neņemtu visu savās rokās. Sieviņa nopirka Anglijā kleitu, tas mudināja mani atrast laiku, lai apprecētos,» smejas Atis.

Pēc kāzām pāris devās trīs dienu ceļojumā, lai apskatītu Klaipēdu un Kuršu kāpu. «Kamēr bērni mazi uz ilgāku laiku nevar doties prom, bērniem vajadzīga uzmanība,» piebilst mūziķis.

«Kāzas bija ideālas, bez vārda – rūgts, kā vēlējos. Vārds – rūgts, man rada asociāciju, ka strādāju kārtējās kāzās. Mums ir sapnis aizbraukt piecu dienu ceļojumā uz Franciju, to arī īstenosim, kad mazie paaugsies,» nosaka Atis.

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic Ludmilu un Ati viņu skaistajā dzīves notikumā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu