Skat, kā aktieris Andris Bērziņš laimīgi iemīlējies un bučo savu sievieti (128)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Populārais latviešu aktieris Andris Bērziņš vairs neslēpj attiecības ar savu mīļoto sievieti mākslinieci Inesi Gūtmani. Pagājušajā nedēļā dzīvesstila portāls «Sejas» jauno pāri sastapa Dzintaru koncertzālē, kur Andris Bērziņš gatavojās savam uznācienam Maestro Raimonda Paula koncertā. Tovakar Inese visu savu uzmanību veltīja aktierim, gan piekārtoja viņa frizūru, gan samīļoja un pirms došanās uz skatuves pat sabučoja.

Kopš Andris Bērziņš draudzējas ar Inesi Gūtmani, viņš burtiski atplaucis. Sabiedrībā vienmēr iziet safrizējies un eleganti saposies. Par aktiera stilu rūpējas viņa mīļotā sieviete Inese.

Arī uz Dzintaru koncertzālē notiekošo Raimonda Paula & Guntara Rača dziesmu koncertu «Nekur nav tik labi kā mājās» aktieris Bērziņš bija saposies gaišā uzvalkā, bet Inese bija pieskaņojusi efektīgu kleitu, kas atsedza dekoltē. Vēlajā vakara stundā viņa bija izvēlējusies siltāku mēteli.

Ar Inesi Gūtmani tautā mīlētais aktieris izgāja sabiedrībā šā gada pavasarī, kad paziņoja arī par šķiršanos no savas ilggadējās dzīvesbiedres Lenvijas Sīles.

Komentāri (128)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu