Sabīne Berezina no Kaļiņingradas atved balvu - 2000 latus (24)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Enerģiskā dziedātāja un TV šova «Okartes skatuve» līdere Sabīne Berezina šovasar piedalījusies starptautiskā mūzikas festivālā «Teritorija Mira 2013», kas no 15. līdz 18. augustam norisinājās Kaļiņingradā. Turklāt mājās no šā konkursa Sabīne atgriezās ar «Grand Prix» un naudas balvu 2000 latiem.

Starptautiskajā konkursā piedalījās dalībnieki no deviņām dažādām valstīm - Vācijas, Krievijas, Polijas, Moldāvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Latvijas. Sabīnes pārstāvis atklāj, ka konkurence šajā festivālā bijusi liela, jo dalībnieki tika atlasīti vairākās kārtās, tādējādi izvēloties viskonkurētspējīgākos.

Sabīne Berezina festivālā dziedāja divas dziesmas. Dziesmas dzimtajā valodā - «Tu man esi viss» autore ir dziedātājas māsa Žanna. Savukārt otra bija slavenās dziedātājas Nikijas Mināžas hits «Superbass».

Sākotnēji Sabīnei bija šaubas par šādu izvēli. Viņa domāja, ka Kaļiņingradā viņu varētu nesaprast, tomēr izvēle izrādījās ļoti veiksmīga, par ko tika saņemts visaugstākais iespējamais žūrijas novērtējums.

Uzvarot šajā konkursā, kā pirmās vietas «Grand Prix» ieguvējai Sabīnei Berezinai tika piešķirta 2000 latu liela naudas balva.

Šobrīd Sabīne sākusi gatavoties mūziklam, kuru veido viņas māsa Žanna, bet svarīgākais mākslinieces dzīvē ir turpināt veiksmīgo sadarbību ar savu dueta partneri Rassell, ar kuru kopā tiek veidots jauns videoklips.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu