ASV līderos drāma par prezidenta sulaini (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros aizvadīta klusa nedēļa. No četrām jaunajām filmām vislabākais starts izdevies afroamerikāņu režisora Lī Daniela (Lee Daniels) vēsturiskajai lentei «Sulainis» («The Butler») ar Forestu Vitekeru (Forest Whitaker) galvenajā lomā.

Nedēļas griezumā filma nopelnījusi 25 miljonus dolāru.

Filma balstīta uz patiesiem notikumiem un vēsta par ASV prezidenta sulaini. Lomās Vitekers, Opra Vinfreja, Robins Viljamss, Lenijs Kravics, Džeina Fonda u.c.

Pagājušās nedēļas līderis - «District 9» autora Nīla Blomkampa amerikāņu zinātniskās fantastikas drāma «Elizeja» (Elysium) noslīdējusi uz 3.vietu, bet komēdija «Milleru ģimenīte» («We are the Millers») numur 2. Pirmo desmit dienu laikā kopējie filmas ieņēmumi jau pietuvojušies 70 miljoniem, kas to nemanāmi izvirza par vienu no gada ienesīgākajām komēdijām.

Otrs jaunums, asa sižeta komiksu lente «Kick-Ass 2» ar 13,5 miljoniem zemajā 4. vietā, bet biogrāfiskā filma par Stīvu Džobsu «Jobs» tikai 7. vietā.

Foto: publicitātes

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu