Rīgas svētkus apmeklējuši 200 000 cilvēku (41)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trijās dienās no 16. līdz 18. augustam Rīgas svētku daudzveidīgos pasākumus apmeklējuši ap 200 000 cilvēku, bet svētku noslēguma pasākumus 11.novembra krastmalā - ap 160 000 cilvēku, liecina Rīgas domes aplēses.

Pēc policijas sniegtās informācijas, svētki aizvadīti mierīgi, bez nopietniem starpgadījumiem.

«Paldies visiem, kas strādāja, lai svētki izdotos! Paldies daudzpusīgo pasākumu organizatoriem un dalībniekiem, māksliniekiem, Valsts policijas un Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem, kas rūpējās par drošību, mediķiem, kas dežurēja norises vietās. Paldies visiem komunālo dienestu darbiniekiem, kuri gādā, lai darba nedēļu Rīga sāktu sakopta! Pateicos arī visiem rīdziniekiem, kas atnāca un piedalījās Rīgas 812. dzimšanas dienas pasākumos, tādējādi veidojot un nostiprinot piederības izjūtu savai pilsētai!» pauda Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC).

«Rīgas svētki 2013» šogad risinājās teātra gaisotnē, piedāvājot svētku apmeklētājiem apmēram 100 dažādus bērnu, kultūras, sporta, kā arī tehniskās jomas pasākumus gan pilsētas centrā, gan apkaimēs, kultūras centros un aktīvās atpūtas laukumos.

Rīgas svētki svētdien vēlu vakarā noslēdzās ar krāšņu uguņošanu.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu