Kas tad tas! Toms Grēviņš jauno sieviņu uz ielas bildē ar slotu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Viens no populārākajiem un pieprasītākajiem Latvijas dīdžejiem Toms Grēviņš un viņa sieva, kulinārijas žurnāliste Laura šīs vasaras nogalē gaida pasaulē nākam abu pirmdzimto. Jaunā ģimenīte nedēļas nogalē, kad Rīgā pilnā sparā norisinājās pilsētas svētki, apmeklēja vienu no tirdzniecības centriem, kur iegādājās saimniecībā noderīgas lietas.

Toma Grēviņa sieviņa Laura bērniņa gaidību laikā jūtas lieliski. Laura kopā ar vīru šovasar apmeklē saviesīgus pasākumus, kā arī dodas pastaigās pa pilsētu.

Foto: Aculiecinieka foto

Dzīvesstila portāls «Sejas» sastapa jauno ģimeni vienā no Rīgas tirdzniecības centriem, kur Grēviņi iegādājās mājas saimniecībai noderīgas lietas. Iznākot no veikala, abi bija sajūsmā par jauno pirkumu. Tādēļ, gaidot, kad luksoforā iedegsies zaļā gaisma, Toms nevarēja atturēties un iemūžināja savu sieviņu ar jauno pirkumu – slotu.

Foto: Aculiecinieka foto

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau iepriekš rakstīja, ka Toms Grēviņš un viņa mīļotā sieviete, kulinārijas žurnāliste Laura Skudrīte 3. maijā iestūrējuši laulības ostā. Pēc kāzām jaunā sieva pieņēmusi vīra uzvārdu. Savukārt pirms tam par nozīmīgo vēsti – bērniņa gaidībām - Toms paziņoja savā darbavietā «Radio 101» rīta ēterā. Jau vasaras nogalē Laura un Toms kļūs par vecākiem abu dēliņam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu