Mārtiņš Ruskis Maskavas konkursa žūriju pārsteidz ar Kirkorova hitu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

TV šova «OKartes skatuve» uzvarētājs Mārtiņš Ruskis šobrīd devies uz Maskavu, kur pirmo reizi piedalās starptautiska mēroga jauno dziedātāju konkursā «Pirogovsky Rassvet».

10. augusta pievakarē konkursam «Pirogovsky Rassvet», kurā piedalās 17 dalībnieki no dažādām pasaules valstīm, dota zaļā gaisma. Konkurss norisinās Piemaskavā. «Dzīvoju viesnīcas tipa pansionātā «Kļazm!» Šeit atpūšas Krievijas deputātu ģimenes. Klusa un mierīgi iestāde,» par dzīvesvietu konkursa norises laikā stāsta Mārtiņš Ruskis.

Foto: No personiskā arhīva

Latviešu dziedātājs Mārtiņš konkursā startē ar divām dziesmām – paša sarakstītu oriģināldziesmu «Tev» un Krievijas estrādes dziedātāja Filipa Kirkorova hitu «Снег». Konkursa laikā vokālistus vērtē profesionāla žūrija, kuras balsis tiks saskaitītas kopā ar interneta balsojumu. Apkopojot interneta balsojuma rezultātus, Mārtiņš ierindojas 2. vietā.

Uz Maskavu Mārtiņš aizbrauca jau nedēļas vidū, lai kopā ar pārējiem dalībniekiem sāktu mēģināt un gatavoties konkursam. Pa šo laiku Mārtiņam izdevies sadraudzēties ar visiem konkursa dalībniekiem, un viņš jau saņēmis uzaicinājumu braukt uzstāties uz tām valstīm, no kurienes atbraukuši konkursanti. Tā kā Mārtiņš runā gan krievu, gan angļu mēlē, komunicēt savā starpā esot ļoti viegli.

Foto: No personiskā arhīva

Pirms Maskavas brauciena Mārtiņš nodeva klausītāju vērtējumam dziesmas «Tev» vasarīgās noskaņās ieturētu deju mūzikas remiksu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu