Cik ilgu laiku pie spoguļa pavada Jenny May, Elli U un Aleksandra Kurusova? (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Aktīvi darbojoties šovbiznesā, ir jālieto arī kosmētika, lai akcentētu skaistumu un vienmēr izskatītos lieliski. Dejotāja Aleksandra Kurusova un dziedātājas Jenny May un Elli U atklāj, cik gados sāka lietot kosmētiku un bez kāda kosmētikas līdzekļa nespēj iziet no mājas.

Dziedātāja Jenny May pie spoguļa ikdienā pavada piecas minūtes, šo piecu minūšu laikā viņa spēj iegūt tādu izskatu, lai būtu gatava iziet no mājas un justos labi.

«Kosmētiku līdzi nenēsāju, kādreiz to darīju, bet tagad somā atrodas mitrās salvetes un pamperi: parādoties bērniem, mainās prioritātes,» skaidro Jenny May.

Dziedātāja stāsta, ka nespēj no mājas iziet, ja nav uzkrāsotas acis, neatkarīgi vai ir doma doties uz pasākumu, pikniku vai pastaigu mežā.

«Lietot kosmētiku sāku sešpadsmit gadu vecumā, kad sāku apmeklēt ballītes skolā, vēlējos izskatīties skaista,» Jenny May atklāj vecumu, kad sāka lietot kosmētiku.

Ja Jenny May neuzstātos uz skatuves, viņas kosmētikas somas saturs būtu daudz mazāks, jo kosmētikas makā atrodas vēl lietas, kuras vajadzīgas skatuves grimam.

Dziedātāja stāsta: ja neuzstātos uz skatuves, nebūtu arī jāpiedomā pie tā, lai vienmēr izskatītos labi.

Foto: Sejas.lv

Populārā dejotāja, deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova pie spoguļa no rītiem pavada pāris minūtes; viss mainās vienīgi rītos, kad ir jāmazgā mati, tad gatavošanās iziešanai no mājas ir ilgāka.

«Ikdienā vienkārši saņemu matus astē, tas prasa minūti laika,» stāsta Kurusova.

Ikdienā Aleksandra nelieto tonālo krēmu, arī lūpas nekrāso, tas aiztaupa laiku. No mājas dejotāja nespēj iziet, ja nav uzkrāsojusi acis.

«Neizeju no mājas, ja neesmu uzkrāsojusi acis; lietoju gan acu tušu, gan slapjo zīmulīti. Ikdienā man nepatīk lietot daudz kosmētikas, tas tāpēc, ka reiz dzīvoju aktīvu dejotājas dzīvi un tur, braucot uz sacensībām, ir vajadzīgs lietot daudz kosmētikas, esmu pieradusi ikdienā to nedarīt, bet atpūtināt seju,» skaidro Aleksandra.

Somiņā līdzi Aleksandrai vienmēr ir higiēniskā lūpu krāsa, lai nebūtu sausas lūpas.

Kosmētiku Aleksandra sāka lietot divpadsmit gadu vecumā, tieši tā iemesla dēļ, ka bija deju sacensības un tur kosmētika bija nepieciešamība. Bet kosmētika tika lietota tikai uz sacensībām, ne ikdienā. Ikdienā kosmētiku dejotāja sāka lietot sešpadsmit gadu vecumā.

«Vīriešus uzrunā vairāk dabīga izskata sievietes, ikvienam ir patīkami, ja no rīta pieceļoties redzi sev līdzās to pašu seju, ko vakarā, kad kopā devāties gulēt, tāpēc ar kosmētiku nevajag pārspīlēt,» smejas Aleksandra.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Elli U kosmētiku sāka lietot sešpadsmit gadu vecumā, brīdī, kad piedalījās savā pirmajā televīzijas šovā. Tas prasīja kosmētikas lietošanu, lai ekrānā Elli U izskatītos lieliski.

«Pie spoguļa no rītiem pavadu desmit minūtes, ilgāku laiku man nevajag, nelietoju daudz kosmētikas, tādas nepieciešamākās lietas,» skaidro Elli U.


Jaunā dziedātāja atklāj, ka nespēj iziet no mājas ja nav lietojusi higiēnisko lūpu krāsu un roku krēmu.


«Kosmētiku līdzi somā nenēsāju, man patīk, ka soma ir viegla. Nepatīk līdzi nēsāt «ķieģeļus», tāpēc kosmētika ko uzkrāsoju no rīta arī ir vienīgā, kas būs uz manas sejas visas dienas garumā,» tā Elli U.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu