Kalnciema kvartālā "Gaujarts" un Rituma Ivanova izstāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 4.augustā, Kalnciema kvartālā notiks grupas "Gaujarts" koncerts, kā arī darbosies zemnieku un amatnieku tirdziņš, informē projektu vadītāja Una Meiberga.

"Gaujarts", kas šomēnes plāno pabeigt savu otro albumu, Kalnciema kvartālā klausītājiem spēlēs dziesmas no savas jaunās plates "Vibrācijas", kas klajā nāks septembrī.

Grupas koncerts Kalnciema kvartālā sāksies plkst. 20.30.

Savukārt no plkst. 16 līdz 20 Kalnciema kvartālā darbosies zemnieku un amatnieku tirdziņš, kas būs veltīts vasaras sezonas aktualitātēm, jo dabas sniegtās veltes patlaban ir īstas dāvanas priekam un veselībai. Tirdziņā būs atrodami gardi tomāti un gurķi, jaunās pupas, kartupeļi, kabači un cukīni, salātlapas, vitamīniem bagātas upenes un citas ogas, svaigi spiestas jauno burkānu un citas sulas, mājas kvass, dažādu veidu lauku sieri, mājas saldējums, svaiga un kūpināta gaļa, dažādas gaļas pastētes, smalkmaizītes, maize un daudzi citi labumi, stāstīja Meiberga.

Kalnciema kvartāla tirdziņā amatnieki un mākslinieki piedāvās savus jaunākos izgudrojumus - gigantisko burbuļu pūšamās ierīces, būs jauni batikoti krekli, dažādi lina izstrādājumi, eko kokvilnas naktsveļa, apgleznotas zeķbikses, šalles, krāšņas cepures, kā arī grāmatas un plates. Vīnu veikalā varēsiet atveldzēties ar viegliem un svaigiem itāļu vīniem no Markas apgabala mazajām vīnu darītavām, uzkost Latvijā ražotu parmezāna sieru uzkodām un īstas olīvas.

"Unique.Felt"
"Unique.Felt" Foto: publicitātes

Interesentiem Kalnciema kvartālā būs apskatāma arī mākslinieka Rituma Ivanova izstāde "Unique.Felt". Ivanovs izstādē demonstrē lielformāta filca tehnikā izpildītus četrus darbus un dažas gleznas, kas labi papildina Kalnciema kvartāla atmosfēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu